Jeff Bridges , la un pas de moarte. Actorul s-a luptat și cu cancerul și cu covidul

jef3 jpg

Jeff Bridges a fost la un pas de moarte după ce s-a luptat cu cancerul și covidul în același timp.

Actorul a contractat virusul SARS-CoV-2 în ianuarie 2021, înainte ca vaccinul să fie disponibil și după ce chimioterapia i-a slăbit sistemul imunitar.

„Eram aproape de moarte. Medicii îmi tot spuneau: <<Jeff, trebuie să lupți. Nu te lupți>>. Dar eu eram aproape să capitulez”, a spus actorul în vârstă de 72 de ani într-un interviu  „Eram gata să plec. Dansam cu moartea. Nu aveam nicio apărare”, a continuat supraviețuitorul limfomului non–Hodgkin. „Asta face chimioterapia – te rupe de tot sistemul imunitar. Nu aveam cu ce să mă lupt. Acest COVID a făcut ca boala mea să arate ca un nimic”.

Bridges a descris ultimele 18 luni drept „un vis bizar”, care a început cu o senzație neobișnuită în stomac.

„Am avut o tumoră în corp , pe care am descoperit-o după ce am mers la medic. Era ca un copil în corpul meu, dar nu mă durea nimic”, povestește actorul.

jef1 jpg

Tumora a început să se micșoreze după ce a început chimioterapia.

„Am primit un cocktail care a funcționat și, omule, a funcționat rapid. Chestia aia pur și simplu a explodat”, a explicat Bridges.

Dar când a făcut COVID-19, totul s-a schimbat. Jeff a început să aibă dureri extreme și nu se mai putea întoarce în pat. A stat cinci luni în spital, dar minunea s-a produs.

Actorul a început practic să reînvețe să meargă după ce medicii i-au dat plasmă, adică a primit sânge care conținea anticorpi de la persoanele care au învins boala.

jef4 jpg

Acum, starul este în recuperare și va sărbători în curând cea de-a 45-a aniversare a nunții cu soția sa, Susan Geston.

Jeff se luptă cu cancerul din 2020.„Am fost diagnosticat cu limfom. Deși este o boală gravă, mă simt norocos că am o echipă grozavă de medici alături și prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, spunea el atunci.