Ce face Brigitte Macron pentru a arăta bine. Secretele Primei Doamne pentru a-şi menţine silueta

1 brigitte macron jpg jpeg

La 69 de ani, Brigitte Macron este într-o formă foarte bună. Prima Doamnă a Franţei are un stil de viaţă sănătos, care include mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Brigitte Macron, fostă profesoară de franceză şi de actorie a atras toate privirile asupra sa în momentul în care a devenit Prima Doamnă a Franţei. Este cu 25 de ani mai mare decât soţul ei, Emmanuel Macron, dar reuşeşte să arate mai tânără decât multe femei la vârsta ei.

Consumă multe fructe şi legume

Secretul alimentaţiei lui Brigitte Macron sale a fost dezvăluit de bucătarul de la Palatul Elysee, Guillaume Gomez. Potrivit lui, Brigitte consumă 10 fructe şi legume zilnic. Printre preparatele preferate ale Primei Doamne se numără cele care au printre ingrediente multe vegetale. Unul dintre ele este blanquette de viţel, care cuprinde cel puţin 5 legume. „Doamna Macron vrea să consume cel puţin 10 fructe şi legume pe zi. Aşa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar şi un blanquette de viţel conţine până la 5 legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidenţiale”, a declarat Guillame Gomez.

Face sport pe o bicicletă fitness

Brigitte Macron ştie că alimentaţia echilibrată trebuie completată şi de mişcare pentru a avea silueta visată. De aceea, face mişcare destul de des. Prima Doamnă ar avea o bicicletă fitness, pe care o ţine în apartamentul prezidenţial şi pe care o foloseşte frecvent. Acesta pare a fi secretul gambelor perfecte şi al picioarelor tonifiate.   

Ce trucuri are pentru a-şi păcăli vârsta

Brigitte Macron nu foloseşte ruj de buze în culori foarte aprinse sau lac de unghii colorat. Motivul pentru care recurge la acest gest este să pară mai tânără. De asemenea, pentru a-şi acoperi ridurile şi petele de roşeaţă aplică pe ten o bază corectoare. Totodată, mai foloseşte anticearcăn, pudră autobronzantă şi un produs iluminator. Pentru buze foloseşte un ruj cu nuanţe pale. 

Are un stil ireproşabil

Moda vine şi revine, dar stilul rămâne. Brigitte Macron ştie acest lucru şi îl demonstrează cu fiecare apariţie la diverse evenimente. De multe ori, ea a câştigat „duelul” vestimentar în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de alte soţii de preşedinţi. Brigitte este una dintre cele mai stilate Prime Doamne ale Franţei, iar cu acest lucru sunt de acord şi criticii de modă.

Citeste si: Care sunt secretele lui Nicole Kidman pentru a arăta bine