Beyonce: „Sarcina pierdută m-a învăţat cum să fac faţă durerii şi pierderii“

1 beyonce sarcina pierduta m a invatat cum sa fac fata durerii si pierderii jpg jpeg

Câştigătoare a 23 de Premii Grammy şi autoare a unor vânzări record de peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, Beyonce este, fără dubii, una dintre cele mai influente personalităţi din istoria muzicii pop.

Beyonce a vorbit cu sinceritate despre suferinţa de a pierde o sarcină. Anterior naşterii fetiţei pe care vedeta o are cu rapperul JAY-Z, Blue Ivy, Beyonce a  pierdut o sarcină despre care aminteşte în revista Elle: „În urma acestei experienţe am învăţat să am mai întâi grijă de mine ca apoi să pot apoi fi mamă şi să am grijă de un copil” şi a adăugat: „Am început să caut semnificaţiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ. Acum succesul înseamnă altceva pentru mine. Când în sfârşit am avut-o pe Blue, căutarile mele au devenit mai adânci, am renăscut în relaţia cu mine şi cu restul lumii şi căutarea sinelui a devenit şi mai puternică”.

Beyonce: lecţie dură de viaţă

Vedeta nominalizată la Golden Globes pentru „cel mai bun cântec original dintr-un film de animaţie”, pentru soundtrack-ul „Spiritul”, din Regele Leu a precizat: „Este dificil pentru mine să mă uit înapoi. Să fiu numărul unu n-a mai fost pentru mine o prioritate. Ţinta mea a devenit să creez artă şi să las în acest fel o moştenire valoroasă în urmă. Acest lucru mă împlineşte cu adevărat”.

În 2017, Beyonce şi Jay-Z au devenit şi părinţii gemenilor Rumi şi Sir.

Când a fost întrebată despre ceea ce simte când îi este comentat aspectul, vedeta în vârstă de 38 de ani a precizat că  „Maturitatea şi copiii m-au învăţat să mă preţuiesc dincolo de aparenţe şi să înţeleg că sunt aşa cum trebuie să fiu în funcţie de etapa în care mă aflu. Mi-ar plăcea ca mai mulţi oameni să se concentreze pentru a-şi descoperi frumuseţea lor interioară, mai degrabă decât să-i critice pe altii”.

foto: arhivă