Semintele crude pe care sa le mananci ca sa fii sanatos. Include-le neaparat in dieta

1 semintele crude pe care sa le mananci ca sa fii sanatos include le neaparat in dieta jpg jpeg

Daca vrei sa fii mai sanatoasa, include in alimentatie seminte crude. Nu uita insa sa le consumi in cantitati rezonabile.

Pentru un somn linistit si zile fara stres consuma seminte de susan! Sunt extreme de utile si in dietele alimentare deoarece accelereaza arderea grasimilor si taie pofta de dulce.

Semintele de in lupta impotriva cancerului de san si sunt ideale pentru combaterea durerilor de cap si celor menstruale. Sunt bogate in fibre, vitamine si minerale si iti fac pielea mai stralucitoare si mai frumoasa. 

Daca vrei sa ai oase puternice si energie toata ziua, consuma seminte de chia! Sunt bogate in antioxidanti, fibre, grasimi sanatoase omega 3, magneziu, fosfor, potasiu si vitamine (B1, B3, B12).

Pe langa semintele de chia, si cele de dovleac iti dau un plus de energie si mentin un aspect sanatos al pielii datorita vitaminei A! Semintele contin o cantitate ridicata de magneziu, ajuta la cresterea firelor de par si regleaza nivelul colesterolului.

Foarte bogate in fosfor, semintele de mac sunt folosite cu success impotriva osteoporozei! Pe langa acest beneficiu, ele contribuie si la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare.