VIDEO: Credeai că ştii totul despre fructele Goji?

1 2 jpg jpeg

Beneficiile fructelor Goji

1. Fructele Goji sunt o importantă sursă de antioxidanţi. Acestea încetinesc îmbătrânirea pielii. Vei observa modificări ale aspectului pielii după numai câteva săptămâni.

2. Datorită conţinutului bogat în betacaroten, luteină şi zeaxantină, fructele goji previn degradarea vederii.

3. Consumul de Goji conduce la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, ajutând astfel la prelungirea duratei de viaţă. S-a şi dovedit statistic că numărul persoanelor cu vârste de peste 100 de ani din regiunea Tibetului, locul de origine al fructelor Goji, este de 16 ori mai mare decât în alte regiuni ale lumii.

4. Aceste fructe sunt recomandate persoanelor anemice, deoarece au un conţinut bogat de fier şi fibre.

5. Sunt indicate şi persoanelor care suferă de boli cronice de ficat, diabet zaharat sau hipertensiune.

Citeşte şi:

Fructul Goji, tonic pentru organism

Siropul de fructe Goji, un tonic de viaţă lungă

Slăbeşte cu fructele Goji

Cu ajutorul fructelor Goji poţi pierde din greutate într-un mod sănătos, fără a fi nevoie să te înfometezi. Este important să incluzi în dieta ta aceste fructe. Goji conţin crom, un mineral necesar organismului pe timpul dietei, deoarece acesta ajută la păstrarea masei musculare. Poţi ţine sub control şi apetitul cu ajutorul acestor fructe.

Cum le poţi consuma

Fructele Goji se pot consuma uscate sau proaspete în diferite salate. De asemenea există ceaiuri din aceste fructe care se pot consuma zilnic. Nu ezita să adaugi în iaurtul de la micul dejun câte o linguriţă de Goji pentru sănătate, dar şi pentru un mic dejun mai gustos.