VIDEO: 5 gustări delicioase sărace în grăsimi

1 2 jpg jpeg

1. Budincă de afine

Afinele sunt cel mai bun aliat într-o cură de slăbire, întrucât ajută organismul să dizolve grăsimile deja depuse. În plus, aceste fructe furnizează organismului vitamine şi antioxidanţi. Budinca va fi făcută cu lapte degresat.

2. Iaurt cu scorţişoară

Scorţişoara este cunoscută pentru puterea ei de a topi grăsimile, aşadar nu ezita să o adaugi mâncărurilor preferate. Spre exemplu, poţi adăuga puţină scorţişoară într-un iaurt sărac în grăsimi. Nu doar că vei lua o gustare sănătoasă, dar vei reuşi să grăbeşti procesul de ardere a grăsimilor.

3. Burger de curcan

Carnea de curcan este bogată în proteine, nu are colesterol şi este uşor de digerat, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din dieta de zi cu zi. Dacă îţi plac burgerii, optează pentru carnea de curcan, la care adaugă multe legume proaspete.

4. Musli cu fructe

Pentru un mic dejun săţios, care să nu-ţi pună în pericol dieta, se recomandă musli cu fructe, în combinaţie cu iaurt sau lapte degresat. Alte ingrediente sănătoase pe care le poţi consuma fără grijă sunt: orezul, quinoa, lintea, porumbul şi meiul. Pentru a prepara o gustare delicoasă, consumă-le în combinaţie cu unt de migdale şi creme de legume.

5. Migdale

O gustare rapidă şi săţioasă sunt migdalele, deoarece conţin fibre din belşug care te ajută să îţi stăpâneşti pofta de alimente bogate în calorii. Atunci când simţi nevoia de a consuma ceva dulce, mănâncă migdale. Totuşi ai grijă să nu consumi prea multe, întrucât sunt bogate în grăsimi saturate. Pentru a nu-ţi pune silueta în pericol consumă doar un pumn de migdale per gustare.