Semne c─â trebuie s─â reduci consumul de carne

1 2 jpg jpeg

Fiind un subiect destul de sensibil, consumul de carne pentru anumite persoane poate fi un risc, în timp ce pentru o altă categorie de oameni reprezintă una dintre cele mai mari plăceri culinare.

Pentru a-┼úi p─âstra s─ân─âtatea timp ├«ndelungat este necesar s─â-┼úi ├«nve┼úi ┼či s─â ├«┼úi ascul┼úi corpul, deoarece acesta ├«┼úi transmite semnale constant, mai ales atunci c├ónd se love┼čte de anumite impedimente ├«n a digera carnea.

Constipaţia

1 2 jpg jpeg

Este unul dintre cele mai periculoase simptome cu care te poţi confunta, deoarece, nedepistat la timp, se poate croniciza.

Pentru ca organismul tău să fie sănătos are nevoie de un tranzit corespunzător care să elimine toxinele într-un timp relativ scurt.

Un consum ridicat de carne poate îngreua cu mult acest proces, în special din cauza grăsimilor conţinute.

Foamea exagerat─â, semnal de avertizare

Un consum mare de carne ├«nseamn─â un aport mare de proteine ├«n organism, iar asta la r├óndul s─âu va declan┼ča o senza┼úie permanent─â de foame.

1 2 jpg jpeg

Dac─â de regul─â consumi foarte mult─â carne ┼či tot sim┼úi c─â ├«┼úi este foame, acesta este semnalul c─â organismul t─âu nu diger─â corespunz─âtor carnea ┼či este bine s─â limitezi pe c├ót posibil consumul ei.

Un alt simptom al faptului c─â nu se diger─â corespunz─âtor carnea de c─âtre organismul t─âu este apari┼úia cearc─ânelor. ├Äns─â, acest simptom poate fi ┼či o consecin┼ú─â a unei indigestii sau a problemelor ce pot s─â apar─â la nivelul rinichilor.

În orice caz este indicat să eviţi consumarea abuzivă a oricărui tip de aliment.

Oboseala constant─â ┼či senza┼úia de grea┼ú─â

2 jpg jpeg

├Än cazul ├«n care carnea consumat─â nu este digerat─â corespunz─âtor te vei confrunta de asemenea ┼či cu apari┼úia unui miros nepl─âcut la nivelul aparatului bucal, respira┼úie greoaie ┼či nepl─âcut─â c├ót ┼či cu un sistem imunitar sl─âbit.

Aceast─â ultim─â problem─â poate s─â atrag─â anumite deregl─âri la celelalte sisteme existente ├«n organism, ├«ns─â ├«n special sistemul imunitar deoarece acesta este direct afectat de zaharurile con┼úinute mai ales de carnea ro┼čie.

De aici la senzaţia constantă de oboseală nu este decât un simplu pas, mai ales că datorită bacteriilor ce se pot regăsi în carne te poţi confrunta cu senzaţia de greaţă sau chiar cu crampe stomacale.

În plus ţine cont de faptul că tocmai datorită conţinutului mare de proteine, carnea este de fel mai greu de digerat.