Secretele dietei pe bază de proteine

2 jpg jpeg

Cele mai multe regimuri de slăbit presupun înfometarea, iar acest lucru duce la lipsirea organismului de vitamine şi minerale, ceea ce poate avea repercursiuni grave asupra sănătăţii.

Dieta pe bază de proteine asigură un complex suficient de substanţe nutritive, iar procesul de eliminare a toxinelor şi de remodelarea corporală se desfăşoară într-un ritm normal, sănătos. Beneficiile acestei cure Proteinele consumate zilnic constituie aproximativ 20% din aportul caloric. Dieta de bază de proteine presupune un aport caloric mai mare, de aproximativ 50%, conţinând alimente precum carne, brânză şi ouă.

Deoarece proteinele asigură saţietate pe o perioadă îndelungată, urmând acest regim te vei simţi mereu sătulă. De asemenea, odată începută dieta, vei renunţa la carbohidraţi, iar pentru a căpăta energie, organismul va fi nevoit să ardă grăsimea acumulată de-a lungul timpului.

Avantajul dietei pe bază de proteine este că menţine masa musculară, iar câteva ore de sport pe săptămână te vor ajuta să ajungi mult mai repede la silueta visată. După ce ai ajuns la greutatea dorită, nu renunţa brusc la dietă.

Pentru a te menţine în formă, evită să consumi dulciuri şi carbohidraţi.

Află şi alte beneficii ale acestei diete pe clickpentrufemei.ro