Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp

2 jpg jpeg

De la un ficat plin de toxine şi până la un ficat gras nu mai e decât un pas, ca să nu mai menţionăm riscul crescut de obezitate şi dificultatea de a slăbi, inclusiv.

Trebuie subliniat, aşadar, că ficatul este organul principal capabil să ardă grăsimi alături de vezica biliară - ele ,,lucrează'' împreună la transformarea şi eliminarea grăsimilor din organism.

În cele ce urmează, îţi vom prezenta câteva soluţii care îţi vor curăţa ficatul şi care te vor ajuta să slăbeşti în acelaşi timp.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: avocado

Consumă jumătate de fruct de avocado (de mărime medie) zilnic. Fructul este unul dintre cele mai sănătoase şi te va ajuta să slăbeşti: este bogat în fibre, recomandate în dietele de slăbit, fiind incredibil de hrănitor.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: cereale integrale

Consumă, de exemplu, pâine din cereale integrale precum grâu, orz, ovăz sau orez. Secretul acestora stă în complexul de vitamine B, care îmbunătăţesc metabolizarea grăsimilor, în general, şi funcţia hepatică.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: ceai verde

Ceaiul verde este bogat în antioxidanţi care contribuie la curăţarea organismului, accelerează metabolismul şi ameliorează funcţiile ficatului datorită compuşilor numiţi catechine.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: strugurii

Strugurii sunt adevărate comori atunci când vine vorba de conţinutul de antioxidanţi, iar consumul lor activează producţia de bilă şi funcţia de detoxifiere a ficatului.

Totodată, strugurii au efecte antiîmbătrânire şi protejează inima datorită conţinutului ridicat de resveratrol.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: un măr pe zi

Mănâncă un măr verde pe zi şi te vei bucura de o sănătate de fier.

Merele conţin pectină şi compuşi chimici care ne ajută să eliminăm toxinele din tractul digestiv şi să slăbim, inclusiv.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: suc de sfeclă roşie şi morcov

Pe lângă faptul că acest suc este delicios, el este şi foarte sănătos, fiind bogat în flavonoizi şi betacaroten. Aceste două ingrediente stimulează funcţia hepatică şi trebuie consumat de cel puţin trei ori pe săptămână.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp: ulei de măsline şi suc de lămâie

Combinaţia dintre ulei de măsline şi lămâie ajută corpul să elimine toxinele, iar rezultatele pe termen lung sunt cu adevărat extraordinare. Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie şi să beţi acest amestec în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Acest cocktail îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului digestiv, previne constipaţia şi alte boli digestive.