Condimente care previn şi tratează cancerul

2 jpg jpeg

Turmeric Condimentul dă acea culoare gălbuie frumoasă preparatelor şi este folosit mai ales în bucătăria indiană şi în medicina tradiţională. În ultimii ani, oamenii de ştiinţă au efectuat numeroase studii şi au ajuns la concluzia că turmericul luptă împotriva cancerului, întrucât conţine substanţe care inhibă creşterea tumorii. Cercetătorii au arătat că acest condiment protejează împotriva cancerului de colon şi melanom. Ghimbir Este un aliment care poate trata multe probleme de sănătate, începând de la răceli până la cancer, şi poate fi folosit atât proaspăt cât şi uscat. Studiile au arătat că ghimbirul are proprietăţi antiinflamatorii şi ţine la distanţă cancerul pulmonar şi cel gastrointestinal. Acesta este adesea folosit în combinaţie cu mierea pentru că reduce efectele secundare ale chimioterapiei şi stimulează imunitatea.

Află şi alte condimente care previn cancerul pe clickpentrufemei.ro