Cele mai sănătoase sucuri din fructe şi legume

1 2 jpg jpeg

Sucurile din fructe nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică, fiind bogate în vitamine şi minerale, de care corpul are mare nevoie pentru o funcţionare bună.

Cele mai sănătoase sucuri din fructe

Printre cele mai sănătoase sucuri, extrem de bune mai ales în perioada sarcinii sucul de nap, struguri verzi, castraveţi şi mere verzi este excelent pentru sănătatea celulelor sanguine şi funcţiei musculare. De asemenea îţi oferă doza necesară pentru zilnică în vitamina K – foarte importantă pentru sânge şi sănătatea oaselor. Dacă vrei o piele tânără şi de invidiat, trebuie să ştii că printre cele mai sănătoase sucuri bogate în vitaminele A, B, C şi E, combustibili necesari pentru menţinerea unui ten superb, este sucul de mere, pere şi cireşe. Este bun şi pentru întărirea oaselor. Un alt suc pe care trebuie să îl încerci, printre cele mai sănătoase în diete, fiind antioxidantul suprem, este sucul din afine, căpşuni şi mango. Îţi oferă energia de care ai nevoie atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Sucul de rodii este printre cele mai sănătoase, cunoscut în toată lumea ca fiind foarte benefic pentru inimă, în tratarea cancerului sau inflamaţiilor. Dacă vreţi să vă menţineţi frumuseţea cât mai mult, un pahar de suc de rodii săptămânal, dacă nu zilnic, este ceea ce vă trebuie, ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Dacă vrei un suc, care să îndepărteze răcelile şi să ajute la stimularea imunităţii în anotimpul rece, printre cele mai sănătoase sucuri anti răceală este sucul de grape-fruit, portocale şi kiwi. Pline în vitamina C, aceste fructe combinate sunt excelente pentru combaterea gripelor.

Cele mai sănătoase sucuri cu legume

Sucurile de fructe sunt excelente în combinaţie cu legumele proaspete. Printre cele mai sănătoase sucuri de fructe şi legume este sucul de ananas, morcovi, portocale, spanac, varză roşie şi lămâie. Bun antioxidant şi foarte eficient în diete, acest suc vă oferă energia şi puterea de muncă zilnică.

Sucul de ţelină, morcovi, castraveţi şi mere este printre cele mai sănătoase să îţi începi ziua plină de energie, forţă şi încredere deplină. Nu numai că îţi menţine silueta, dar te ajută să ai un ten de invidiat şi o bună funcţionare, prin efectul detoxificant.

Printre cele mai sănătoase sucuri, mai ales când vrei o zi energică, chiar sportivă este sucul de banane, kiwi şi ananas. Oricând poţi adăuga şi sfecla roşie, protejează ficatul şi este o sursă bogată în nitraţi naturali, care asigură buna circulaţie a sângelui la creier, inimă şi muşchi.

La toate aceste sucuri sănătoase pentru organism puteţi adăuga şi sucul de germeni de grâu, acesta este printre cele mai sănătoase şi eficiente metode de tratate a bolilor organismului, curăţând ficatul, rinichii, plămânii, tractul gastro-intestinal. Sucul de germeni de grâu vă oferă strălucirea părului, mai ales cel tocit de vopsea, este un biostimulator natural. Se pare că 30 ml de suc de germeni de grâu este echivalent cu consumul unui kilogram de legume proaspete.