Alimente care te scapă de celulită

1 2 jpg jpeg

Pielea cu aspect de coajă de portocală apare în special pe coapse, dar poate să apară şi în alte zone ale corpului, creând un aspect neplăcut. Mai sunt puţine luni până la sosirea verii, când trebuie să arîţi impecabil în costum de baie, timp în care te poţi folosi de anumite legume, fructe şi condimente, pentru a scăpa de celulită.

Alimente care te scapă de celulită: broccoli

Cu un conţinut redus de calorii, dar care abundă în vitamine şi minerale, broccoli este unul dintre alimentele care, consumat cu regularitate, previne apariţia celulitei.

Această legumă ajută la eliminarea toxinelor din organismul uman, cât şi la o bună digestie, datorită fibrelor pe care le conţine. Este bogat în antioxidanţi, ceea ce înseamnă că ajută şi la prevenirea cancerului în organism.

Ardeiul iute, indicat

Pentru că grăbeşte arderile şi accelerează metabolismul, ardeiul iute este unul dintre remediile naturale pe care te poţi baza pentru a scăpa de pielea cu aspect de piele de portocală. Capsaicina, o substanţă conţinută de ardeiul iute, poate accelera metabolismul cu până la 25%.

De asemenea, poţi folosi creme anticelulitice pe bază de ardei iute.

Alimente care te scapă de celulită:ceaiul verde

Eficient împotriva celulitei este şi ceaiul verde. Bei câte două-trei câni pe zi, însă ai grijă să nu îl consumi cu două-trei ore înainte de culcare, pentru că are un conţinut ridicat de cofeină.

Ceaiul verde este indicat pentru că ajută la arderea grăsimilor. Peste un pliculeţ de ceai verde torni o cană cu apă fierbinte şi laşi la infuzat, 10 minute.

Lămâile, indicate în dietă

Şi lămâile se numără printre alimentele care te scapă de celulită. Le poţi consuma crude, cu puţină miere de albine. De asemenea, poţi folosi zeama acestui fruct la prepararea salatelor.

De asemenea, poţi bea pă plată cu lămâie, pe parcursul unei zile.