5 sucuri verzi pentru pierderea în greutate

1 2 jpg jpeg

Sucuri verzi pentru pierderea în greutate cu telina

Dacă doriţi să pierdeţi kilograme, acest suc de ţelină ajută pentru a îndepărta excesul de apă din organism. Pentru a-l prepara aveţi nevoie de: -4 tulpini de ţelină -1/2 cană de varză albă tocată -1 pahar de apă -1 măr -îndulcitor după gust (opţional) Mod de preparare: tulpinile de ţelină se toacă mărunt şi se pun într-un blender cu varza şi mărul curăţat de coajă şi seminţe. Se adaugă apă şi aşteptaţi până când sucul este preparat. Dacă se doreşte, se adaugă îndulcitor. Acest suc este băut în fiecare dimineaţă înainte de micul dejun.

Sucuri verzi pentru pierderea în greutate cu castravete

Dacă părul dvs. este uscat, unghiile şi pielea sunt lipsite de vitalitate, sucul de castravete este cel mai bun ajutor deoarece conţine vitamina A, vitamina C, acid folic şi clorofilă. Pentru a-l prepara aveţi nevoie doar de 3 castraveţi.

Mod de preparare: se curăţă şi se spală castraveţii, se taie capetele şi se înlătură seminţele (dacă au), se taie în cubuleţe şi se pun într-un blender sau un procesor de alimente. Se face un suc care se serveşte rece.

Sucuri verzi pentru pierderea în greutate cu kiwi

Această băutură este excelentă pentru a arde grăsimile. Kiwi conţine un nivel ridicat de clorofilă, fibre, vitamina C, antioxidanţi. Toate acestea îmbunătăţesc digestia şi ajută la ameliorarea stărilor stresante. Pentru prepararea sucului aveţi nevoie de:

-1 kiwi descojit

-5 frunze de spanac

-3 frunze de salată

-1 lingură miere de albine

Mod de preparare: se spală bine toate ingredientele şi se pun într-un blender pentru a se amesteca uniform. Adaugă o lingură de miere de albine. Se bea acest suc dimineaţa, de cel puţin trei ori pe săptămână.

Află cum se prepară şi alte sucuri pe bewoman.ro