3 înlocuitori naturali ai laptelui

1 2 jpg jpeg

Printre simptomele intoleran┼úei la lactoz─â se num─âr─â senza┼úia de grea┼ú─â, crampele abdominale, balonarea ┼či diareea, care ├«ncep la aproximativ 30 de minute sau la 2 ore dupa ingerarea alimentelor sau lichidelor care con┼úin lactoz─â.

Mulţi oameni care nu au fost diagnosticaţi ca fiind intoleranţi la lactoză sau având o deficienţă de lactază au observat că laptele sau alte produse lactate cauzează probleme, care nu apar la ingerarea altor alimente.

Severitatea simptomelor variază în funcţie de cantitatea de lactoză pe care o tolerează fiecare individ. Din fericire, există câteva alternative sănătoase la laptele de origine animală!

Înlocuitori naturali ai laptelui: laptele de migdale

Laptele de migdale este produs din migdale m─âcinate, fiind cel mai v├óndut tip de lapte din Statele Unite. De┼či acest lapte nu con┼úine proteine sau calciu, el este lipsit de lactoz─â ┼či are un indice caloric extrem de sc─âzut. Astfel, laptele de migdale este ideal pentru diabetici sau persoanele care vor s─â sl─âbeasc─â.

Înlocuitori naturali ai laptelui: laptele de orez

Laptele de orez este un produs vegetarian, fiind o bună alternativă pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză.

De asemenea, laptele organic de orez este bogat ├«n calciu ┼či fosfor. El este ideal pentru persoanele care sufer─â de inim─â sau care nu au voie s─â consume alimente grase - nu are colesterol ┼či este s─ârac ├«n calorii.

Înlocuitori naturali ai laptelui: laptele de cânepă

Laptele din c├ónep─â este realizat din semin┼úele de c├ónep─â ┼či este numai bun pentru a ├«nlocui laptele de vac─â. El este foarte bogat ├«n acizi gra┼či Omega 3, magneziu, calciu, betacaroten, fier ┼či majoritatea complexului de vitamine B.