Vrei sâni frumoşi şi fermi? Foloseşte uleiul de măsline!

2 2 jpg jpeg

Accentul pe aspectul fizic începe să fie tot mai pronunţat, mai ales că odată cu înaintarea în vârstă, dacă nu ai un stil de viaţă echilibrat, activ şi sănătos, musculatura începe să piardă din fermitate, iar aspectul fizic devine tot mai dificil de întreţinut.

Îmbătrânirea este un proces natural ce nu poate fi controlat de nimeni. În cel mai fericit caz poţi ajuta organismul să îmbătrânească frumos.

Efectele anilor ce trec sunt vizibile inclusiv la nivelul sânilor, care pot avea de suferit atât în timpul cât şi după naştere, atunci când porţi sutiene necorespunzătoare, atunci când ai vicii precum fumatul sau alcoolul sau când ai fluctuaţii mari de greutate.

Cum să foloseşti uleiul de măsline?

2 jpg jpeg

Despre uleiul de măsline se ştie că este un adjuvant bun pentru sănătatea organismului uman, fiind utilizat la prepararea diverselor bucate, dar şi în industria cosmeticelor.

Datorită cantităţii de antioxidanţi conţinuţi de uleiul de măsline dar şi a acizilor graşi, acesta este unul dintre cele mai bune produse pentru a-ţi îngriji pielea.

Nu este deloc complicat, încălzeşte puţin ulei de măsline şi apoi masează zona din jurul sânilor cu mişcări circulare, având o presiune constantă şi uşoară. Apoi îndreaptă-ţi atenţia asupra zonei de sub sâni şi ajută-te de mişcări verticale pentru a stimula în felul acesta secreţia de colagen a pielii şi pentru a obţine efectul de fermitate dorit.

Acest procedeu trebuie făcut între 10-20 de minute în fiecare seară, rezultatele fiind vizibile încă de la finalul primei luni.

Află din ce cauză apar durerile la nivelul sânilor AICI

Masajul, secretul frumuseţii

Purtatul zilnic al sutienelor pe cât este de frumos pe atât de nociv este pentru fermitatea bustului tău, şi asta deoarece sutienele contribuie la slăbirea muşchilor pectorali.

Masajul va contribui la intensificarea circulaţiei sangvine, la deblocarea canalelelor limfatice, va hidrata pielea şi te ajuta să te bucuri de un aspect plăcut atât vizibil cât şi la atingere.

Încearcă să nu porţi sutien noaptea pentru a nu comprima şi mai mult vasele de sânge din zona respectivă.

În plus ţine cont de faptul că hainele strâmte sunt de evitat tocmai din cauza compresiei ce o fac asupra circulaţiei sangvine.

Aşa economiseşti!

În loc să te duci la salone pentru tratamente scumpe, alege să îţi achiziţionezi o sticlă de ulei de bună calitate şi încearcă acest truc, mai ales seara după ce ai făcut baie, când pielea are porii deschişi. În felul acesta vei hidrata şi mai bine zona.

Poţi să foloseşti uleiul de măsline şi pe post de demachiant, să îl aplici pe tot corpul şi să te răsfeţi chiar la tine acasă.

Nu uita şi de aromoterapie. astfel vei transforma casa ta într-un adevărat loc de răsfăţ.