Uleiul perfect pentru îngrijrea părului

1 2 jpg jpeg

Ai observat că părul tău şi-a pierdut din vitalitate şi strălucire? Vârfurile sunt despicate şi mai nou te confrunţi şi cu mătreaţă?

Nu este de vină doar şamponul, ci şi alimentaţia, orele puţine de somn şi sedentarismul care contribuie la slăbirea organismului şi privarea de vitamine, minerale şi oxigen.

Astfel, unul dintre cele mai vechi produse din lume, te poate ajuta să îţi menţii sănătatea.

Şi ne referim bineînţeles la uleiul de cocos, folosit la scară largă atât în industria farmaceutică cât şi în cea cosmetică.

În ţările de provenienţă a nucii de cocos, femeile folosesc acest produs în toate formele sale de exploatare, de la laptele de cocos până la uleiul de cocos. De la medicament până la remediu anti-ageing, bucurându-se în felul acesta mereu de un păr frumos, bogat şi sănătos.

Hidratează şi hrăneşte părul

1 2 jpg jpeg

În cazul în care te confrunţi cu infecţii fungice la nivelul scalpului, sau cu deficiente nutriţionale mai mult ca sigur aceste două simptome vor conduce la stare inflamatorie a scalpului. Astfel va fi favorizată pierderea firelor de păr, mai mult decât este normal.

În acest caz uleiul de cocos care este extrem de bogat în grăsimi sănătoase va hrăni firul de păr în profunzime, va combate inflamaţia şi totodată va reda splendoare podoabei capilare.

Află care sunt cele mai bune tratamente naturiste cu ulei de cocos AICI

Modalitatea naturală de regenerare

1 2 jpg jpeg

Nu există grad sau nivel de comparaţie asta este foarte clar, uleiul de cocos fiind de departe cel mai sănătos, natural şi nutritiv pentru părul tău.

Reduce pierderea de proteine, întărind în acelaşi timp rădăcina, având efect inclusiv asupra vârfurilor uscate şi deshidratate. Asigură-te că o dată la 6 săptămâni îţi tai vârfurile pentru a-l ajuta să se regenereze mai uşor.

Te scapă de mătreaţă

1 2 jpg jpeg

Practic acest fenomen intitulat mătreaţă este o situaţie cronică a scalpului, ce se activează în momentul în care pielea devine foarte uscată, se confruntă cu bacterii sau alte infecţii.

Uleiul de cocos este de departe cel mai bun hidratant ce se bucură la nivelul pielii şi de proprietăţi antiseptice