Trucurile de îngrijire folosite de cele mai frumoase actriţe

1 2 jpg jpeg

Culoare în obraji

Jennifer Aniston, considerat─â una dintre cele mai frumoase actri┼úe din lume, spune c─â unul din cele mai bune trucuri de frumuse┼úe pe care ea le de┼úine este urm─âtorul: pentru a da culoare obrajilor, amestec─â 2-3 nuan┼úe diferite de fard de obraz cremos ┼či aplic─â-le cu mi┼čc─âri circulare, p├ón─â ob┼úii un aspect uniform.

Hidratarea pielii de sub ochi

O privire poate spune mai mult dec├ót 1000 de cuvinte, ┼či celebra actri┼ú─â Kate Winslet o ┼čtie foarte bine. De aceea, ea acord─â o mare importan┼ú─â ├«ngrijirii ochilor, mai ales a pielii din jurul acestora, care este mult mai fin─â dec├ót restul fe┼úei. Vedeta folose┼čte o crem─â puternic hidratant─â, special creat─â pentru ochi, pe care o aplic─â zilnic, chiar ┼či atunci c├ónd c─âl─âtore┼čte.

Piele impecabil─â

Imediat dup─â ce ├«┼či aplic─â fondul de ten ┼či pu┼úin fard de obraz, actri┼úa Liv Tayler, fiica celebrului solist de la forma┼úia Aerosmith, ├«┼či hidrateaz─â pielea cu ap─â de trandafiri. Aceasta spune c─â pielea va ar─âta minunat, ca ┼či cum nici nu ai purta machiaj.

Buze trandafirii

Dac─â vrei s─â par─â c─â nun┼úa natural─â a buzelor tale este precum cea a trandafirilor, ├«nva┼ú─â de actri┼úa Halle Berry urm─âtorul truc: d─â-te cu un ruj ro┼ču, ├«ntr-o nuan┼ú─â care ┼úi se potrive┼čte ┼či ├«ntinde-l uniform cu buricul degetului ar─ât─âtor, c─âp─ât├ónd astfel un aspect natural, apoi ┼čterge-l u┼čor cu un ┼červe┼úel, pentru a-i estompa nuan┼úa. La final, aplic─â un luciu de buze, pentru mai mult volum.