Trucuri pentru un machiaj reuşit

1 2 jpg jpeg

Fiecare este unic în felul său, cu trăsături ce abia aşteaptă să fie evidenţiate. Anumite trucuri de machiaj te vor face să arăţi incredibil de bine în fiecare zi.

Indiferent de tehnica de machiaj pe care ai ales s-o pui în aplicare trebuie să ştii că întotdeauna o piele bine hidratată va fi frumoasă atât cu machiaj, cât şi fără, deci nu evita să consumi cât mai multe lichide pe parcursul zilei.

Acesta este primul pas pentru a obţine un machiaj reuşit , hidratarea! Al doilea pas este alegerea fondului de ten, astfel încât nuanţa să se potrivească perfect cu tenul tău.

Apelează la corectoare de diferite culori

După ce ai aplicat fondul de ten, este necesar să foloseşti corectorul care va accentua trăsăturile feţei. Secretul constă în a nu exagera cu cantitatea, altfel rişti să obţii exact efectul opus. Dacă anumite zone de pe chipul tău te deranjează, încearcă să le maschezi cu ajutorul machiajului. Vei observa cum în doar câteva minute nasul tău va deveni mai subţire şi drăguţ. Pentru a obţine acest efect este necesar să aplici corectorul mai închis pe părţile laterale ale nasului şi un pic pe vârful nasului, apoi să îl întinzi perfect.

Află care sunt cele mai bune exerciţii pentru ochi AICI

Acordă atenţia cuvenită sprâncenelor

2 jpg jpeg

Pentru conturarea corectă a sprâncenelor ai nevoie de un creion special sau de o pudră care să se potrivească cu nuaţa părului tău, iar conturarea trebuie începută de la coada sprâncenei spre interiorul ochiului.

În restul zilei, când nu este necesar să porţi machiaj, alege să aplici la nivelul sprâncenelor şi al genelor ulei de ricin care ajută la regenerarea lor.

Tuş sau creion?

2 jpg jpeg

Pentru a obţine o privire mai intensă şi un machiaj mult mai frumos şi rezistent alege să trasezi o linie cu ajutorul tuşului la baza pleoapei de deasupra.

Dacă îţi doreşti acea codiţă perfectă mai groasă spre coada ochiului, cel mai bine ar fi să desenezi mai întâi o linie subţire la coada ochiului, apoi încă una deasupra, până la mijlocul ochiului, conectând-o cu prima.

Genele se îngrijesc zilnic

2 jpg jpeg

Cel mai bine este să ai la îndemână o periuţă de dinţi. După ce aplici rimelul pe gene, perie cu ajutorul periuţei începând de la bază spre vârfuri pentru a elimina astfel excesul de mascara.

În acest scop, poţi folosi şi o periuţă de la un rimel vechi, după ce ai curăţat-o foarte bine în prealabil.

Trucuri pentru buze frumoase

Şi buzele au nevoie constantă de hidratare, mai ales acum în perioada rece a anului, aşa că asigură-te să ai mereu la îndemână un balsam de buze incolor. După aplicarea lui, apelează la pudră pe care este indicat să o aplici pe toată suprafaţa buzelor pe care le creionezi apoi cu un creion special.

La final, aplică rujul în două nuanţe, mai închis la marginea buzelor şi mai deschis spre interior. Pentru un efect plăcut este necesară aplicarea rujului cu ajutorul unei pensule. La finalul zilei, nu uita să demachezi corespunzător tenul şi de 2 ori pe săptămână să apelezi la gomaj, inclusiv la nivelul buzelor.