Trucuri pentru a-ţi regenera părul

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă de multe ori este destul de dificil să ai o podoabă capilară precum în reclame, nu este tocmai imposibil.

În plus, înainte de a te consuma din pricina acestui fapt, trage un pic cu ochiul în familia ta pentru a vedea dacă eşti singura persoană care se confruntă cu această problemă. Şi asta pentru că gena îşi spune foarte apăsat cuvântul.

Pentru a obţine astfel de rezultate, ar fi indicat ca pe lângă tratamentele foarte scumpe, să încerci şi remediilr naturiste, ascultă sfaturile bunicii, ea ştie cu siguranţă multe trucuri ce ţi-ar putea fi de folos.

Masca de păr cu piper

Probabil că te întrebi de ce tocmai cel mai folosit condiment din bucătărie este indicat să îţi refaci podoaba capilară? Ei bine, pentru a avea un păr frumos şi pentru ca podoaba ta capilară să crească, ai putea încerca o mască de păr făcută din piper şi ulei de măsline.

2 jpg jpeg

Deloc costisitoare această metodă care îţi va oferi rezultate ce vor fi vizibile după doar câteva aplicări. Şi nici uleiul de măsline nu este de evitat, mai ales când vremea este destul de capricioasă şi temparaturile scăzute, firul de păr poate avea de suferit.

Combină uleiul de măsline cu piper

Această combinaţie este una dintre cele mai bune cu rezultate uimitare în scurt timp. Uşor de preparat şi cu ingrediente la îndemâna oricui.

2 jpg jpeg

Pentru a o prepara ai nevoie de 10 linguri de ulei de măsline şi de 10 linguriţe de piper cayenne.

Pune uleiul la încălzit şi apoi amestecă-l cu piperul şi cu piperul. Amestecul obţinut trebuie să îl laşi ulterior la răcit şi apoi să îţi masezi scalpul cu el, prin intermediul mişcărilor circulare.

Este necesar să aştepţi aproximativ 1 oră, apoi te poţi spăla pe cap, pentru ca acest amestec să îşi facă efectul. Apelează la această mască de două ori pe săptămâna timp de cel puţin o lună şi vei vedea rezultatele benefice.

Piperul este o sursă importantă de vitamine, fibre, fier şi potasiu, eficient în cazuri de constipaţie, flatulenţă sau diaree dacă este consumat ca şi condiment, dar te poţi folosi de el şi pentru tatamente de înfrumuseţare atât pentru scalp cât şi pentru celulită.