Trucuri pentru a-ţi lungi genele

1 2 jpg jpeg

Înainte de a călca pragul saloanelor în încercarea ta de a obţine acea privire pătrunzătoare şi misterioasă, află care sunt modalităţile prin care poţi obţine acelaşi rezultat ca la salon.

În primul rând trebuie menţionat faptul că, având în vedere că geana este tot un fir de păr, are nevoie fără nici un fel de îndoială de pieptănare.

Şi asta pentru că acest procedeu contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, aspect ce favorizează creşterea lor bineînţeles.

În cazul în care nu ai o pensulă specială, poţi să apelezi la o periuţă de rimel mai veche pe care să aplici câteva picături de vitamina E, după care să le perii 3-4 minute de cel puţin două ori pe săptămână.

Nu sări peste curăţare

Primul şi cel mai important aspect de care trebuie să ţii cont este curăţarea. Şi la nivelul genelor se depun particule de praf, iar dacă genele tale ating perna se pot rupe chiar.

Efectul genelor la finalul zilei este asemănător cu al părului dat cu fixativ. În plus, odataă cu curăţarea lor le vei şi hidrata, aspect ce nu trebuie să îţi scape din vedere.

Află cum sunt afectate genele de lipsa somnului AICI

Apelează cu încredere la uleiuri

1 2 jpg jpeg

Dacă ai un recipient cu ulei de cocos sau de măsline în casă şi nu ştii ce să faci cu el, raspunsul este foarte simplu, întreţine-ţi genele şi ajută-le să se regenereze.

Fie că aplici câteva picături pe deget şi masezi blând la baza genelor fie că alege să îţi faci masaj pe toată faţa şi implicit şi artea de gene, efectul va fi garantat. Obişnuieşte să faci acest truc de fiecare dată când te demachezi şi în timp vei vedea diferenţele minunate.

Ai grijă la ce mănânci

2 2 jpg jpeg

Nutriţia este un element esenţial, un mod prin care tu îi furnizezi organismului tău toţi nutrimenţii necesari petru ca acesta să funcţioneze corespunzător.

Altfel, orice lipsă de vitamine sau minerale va favoriza degradarea firelor de păr, ruperea lor şi în acelaşi timp şi a genelor.

Nu evita proteinele, vitaminele şi ai grijă ca orice masă a ta să fie completă din punct de vedere nutriţional.

Şi ceaiul verde îţi poate fi de mare folos, antioxidanţii şi vitaminele oferite de acesta au fost folosite mai ales în cosmetică, deci poţi să înlocuieşti cana de cafea cu una de ceai verde.

Masajul stimulează circulaţia

Masajul ajută foarte mult la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi totodată la stimularea tuturor proceselor organismului. De asemenea poţi apela la aloe vera pentru a masa atât genele cât şi a părului.

Chiar şi uleiul de măsline, argan sau cocos sunt o alegere hidratantă şi de mare folos.

Nu ar strica nici să faci o pauză de la machiaj şi să laşi pielea să respire.