Trucuri pentru a scăpa rapid de guşă

1 2 jpg jpeg

Femeile au fost întotdeauna atrase de conceptul de furmuseţe şi perfecţiune, atât pentru a se simţi bine în propria piele cât şi pentru a se bucura de succes în toate planurile.

Secretul este să te iubeşti mai presus de toate, să te îngrijeşti şi să ai un stil de viaţă sănătos, care să încludă atât alimentaţia corespunzătoare cât şi mişcarea şi odhna.

Odată cu înaintarea în vârstă, atât femeile cât şi bărbaţii ( mai rar) se pot confrunta cu efectul neplăcut de guşă.

Iată câteva trucuri bune de aplicat la orice vârstă şi care vor avea rezultat vizibil.

Masează şi hidratează tenul corespunzător

2 jpg jpeg

În primul rând trebuie să ţii cont de un aspect extrem de important şi anume sfatul numărul unul:„ niciodată să nu faci rău”. Dacă nu deprinzi tehnica masajului facial, apelează la un specialist. Masajul joacă un rol extraordinar de important în prevenirea şi tratarea ridurilor, mai ales cele superficiale.

Masajul contribuie la o mai bună circulaţie sangvină, o oxigenare bună a ţesuturilor şi eliminarea grăsimilor din zona masată.

Bărbia dublă se poate dezvolta din cauza slăbirii musculaturii gâtului, sau din cauza existenţei ţesutului adipos din zona respectivă, deci clar masajul este o soluţie naturistă şi eficientă.

Află din ce cauză se formează bărbia dublă AICI

Tonifică musculatura gâtului

2 jpg jpeg

Da, exact, ştim că nu îţi face o deosebită plăcere activitatea sportivă, însă este necesară opentru menţinerea musculaturii sănătoase şi implicit a sănătăţii.

Acele mişcări simple, rotirile stânga dreapta ale capului, executate corect vor ajuta la fortificarea musculaturii gâtului. De asemenea mişcarea de ducere a capului spre spate şi apoi spre faţă. Execută-le zilnic şi vei vedea diferenţa.

Întinderea gâtului, între relaxare şi tonifiere

Pentru a explica acest exerciţiu ar trebui să îţi imaginezi că trebuie să săruţi pe cineva foarte înalt. În felul acesta maxilarul se va duce în faţă şi misculatura feţei se va întnde odată cu cea a gâtului.

Acest exerciţiu îl poţi face ori de câte ori vrei să te relaxezi, vrei să îţi lucrezi zona respectivă sau trebuie să iei o hotărâre importantă. Practică acest exerciţiu între 5-10 secunde de cel puţin 3-4 ori consecutiv.

În cazul cuplurilor cu diferenţe de statură între parteneri, iată un motiv să vă pupaţi mai des.

Zâmbetul face minuni

1 2 jpg jpeg

Cel mai bun accesoriu şi secret de frumuseţe, acel zâmbet care emană prin toţi porii fericire, iubire, împlinire chiar funcţionează şi pentru a elimina guşa inestetică.

Ţine dinţii încleştaţi şi încearcă să zâmbeşti cu gura închisă, extinzând cât mai mult colţurile gurii. În acelaşi timp împinge limba înspre cerul gurii până când începi să resimţi o tensiune puternică în zona bărbiei. Doar atunci exerciţiul este executat corect, menţine cel puţin 5 secunde tensiunea respectivă şi la final bea un pahar de apă.