Trucuri de înfrumuseţare pentru decolteu şi gât

1 2 jpg jpeg

Aplică măşti naturale, care întârzie îmbătrânirea

Tratamentele naturale sunt moduri simple de a păstra tinereţea şi frumuseţea gâtului şi decolteului. Merele, bananele, avocado sunt eficiente pentru păstrarea elşasticităţii şi hidratării pielii.

De 2 ori pe săptămână pisează bine cu furculiţa o banană de mărime medie, combin-o cu puţin ulei de măsline şi întinde-o pe zonele ameninţate de riduri. După un sfert de oră, îndepărteaz-o cu apă călduţă.

O altă reţetă de mască pentru întinerirea şi întârzierea apariţiei ridurilor în aceaste zone este cea pe bază de albuş.

Bate spumă albuşul, apoi adaugă miere până rezultă o compoziţie pe care o poţi întinde pe piele. După aplicarea ei, aşteaptă un sfert de oră să acţioneze înainte de a o îndepărta.

Te-ar mai putea interesa: Măşti antiriduri preparate în casă

Mănâncă mai des alimente care conţin vitamina C

Pentru a prevenii îmbătrânirea prematură a pielii şi înăsprirea ei, te ajută o cremă hidratantă cu factor de protecţie solară, dar şi o dietă bogată în fructe şi legume care-ţi oferă un plus de vitamina C.

Mănâncă mai des ardei graşi, citrice, fructe verzi, fructe de pădure şi, în sezonul lor, caise, piersici, zmeură, căpşune.

Masează gâtul şi decolteul cu uleiuri vegetale

Îţi întinereşti pielea şi cu ajutorul unui masaj cu ulei vegetal. Poate fi de măsline, de migdale, de nucă de cocos sau de de muşeţel.

Masează uşor aceste zone cu mişcări pe verticală, de la baza gâtului în sus, nu circulare sau de sus în jos. Rezervă-ţi 5-10 minute, de 2 ori pe săptămână, pentru acest tratament!