Tratamentul cu cheratină, secretul părului frumos

1 2 jpg jpeg

Cheratina este o proteină specială care se găseşte în compoziţia părului în proporţie de 85% şi ajută la formarea acestuia. Atunci când este coafat în exces, însă, această componentă se degradează, iar părul devine lipsit de strălucire şi greu de aranjat.

Dar femeile pot răsufla uşurate acum, când cercetătorii au descoperit o soluţie pentru a le oferi întotdeauna un păr sănătos şi frumos: extragerea cheratinei din alte surse naturale, urmând ca ea să fie folosită în tratamente speciale pentru a reda tinereţea şi strălucirea podoabei capilare. Astfel, părul degradat, tern, va fi hrănit în profunzime datorită principiilor active ale cheratinei naturale, care va asigura totodată dispariţia aspectului creponat prin crearea unui film de protecţie în faţă căldurii.

Tratamentul cu cheratină - alege tratamentul potrivit pentru părul tău

Tratamentul cu cheratină naturală fără formaldehide nu este doar o întindere a părului, ci o experienţă deosebită şi relaxantă, un adevărat activator de tinereţe care întăreşte structura firului şi îi conferă un aspect revitalizat. Acesta poate fi utilizat pe orice tip de păr, natural sau vopsit, cu rezultate excelente chiar de la prima aplicare. Beneficiile tratamentului durează aproximativ două luni, însă ele pot fi prelungite cu ajutorul reintegratorului de cheratină naturală Keratin Re-Play, terapie care se poate realiza numai la salon.

Persoanele care au renunţat la culoarea naturală a părului în favoarea unei alte nuanţe ştiu cu siguranţă că părul vopsit este mult mai greu de întreţinut şi se degradează extrem de repede. Tratamentul Keratin Time a fost creat special pentru ele, fiind recomandat să fie realizat după vopsit, pentru a hrăni părul în profunzime şi a combate acţiunea nocivă a chimicalelor din vopsea. Dacă tratamentul se realizează înainte, atunci vopsitul va putea fi efectuat la un interval de două săptămâni, pentru ca acţiunea cheratinei asupra părului să fie cât mai eficientă.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate şi un efect complet de îndreptare, specialiştii My Center recomandă îndreptarea în prealabil, iar apoi aplicarea tratamentului Keratin Time.

Tratamentul cu cheratină, secretul părului frumos - Recomandări

În primele trei zile după tratament, părul trebuie lăsat în permanenţă liber, iar în cazul în care se udă, este recomandat să fie uscat cu feonul. În această perioadă părul nu trebuie spălat sau prins în coada de cal ori cu ajutorul bentiţelor şi nici nu este recomandată folosirea produselor de styling sau efectuarea activităţilor sportive, pentru a evita excesul de transpiraţie.