Tratamentul cu cheratin─â, secretul p─ârului frumos

1 2 jpg jpeg

Cheratina este o protein─â special─â care se g─âse┼čte ├«n compozi┼úia p─ârului ├«n propor┼úie de 85% ┼či ajut─â la formarea acestuia. Atunci c├ónd este coafat ├«n exces, ├«ns─â, aceast─â component─â se degradeaz─â, iar p─ârul devine lipsit de str─âlucire ┼či greu de aranjat.

Dar femeile pot r─âsufla u┼čurate acum, c├ónd cercet─âtorii au descoperit o solu┼úie pentru a le oferi ├«ntotdeauna un p─âr s─ân─âtos ┼či frumos: extragerea cheratinei din alte surse naturale, urm├ónd ca ea s─â fie folosit─â ├«n tratamente speciale pentru a reda tinere┼úea ┼či str─âlucirea podoabei capilare. Astfel, p─ârul degradat, tern, va fi hr─ânit ├«n profunzime datorit─â principiilor active ale cheratinei naturale, care va asigura totodat─â dispari┼úia aspectului creponat prin crearea unui film de protec┼úie ├«n fa┼ú─â c─âldurii.

Tratamentul cu cheratin─â - alege tratamentul potrivit pentru p─ârul t─âu

Tratamentul cu cheratin─â natural─â f─âr─â formaldehide nu este doar o ├«ntindere a p─ârului, ci o experien┼ú─â deosebit─â ┼či relaxant─â, un adev─ârat activator de tinere┼úe care ├«nt─âre┼čte structura firului ┼či ├«i confer─â un aspect revitalizat. Acesta poate fi utilizat pe orice tip de p─âr, natural sau vopsit, cu rezultate excelente chiar de la prima aplicare. Beneficiile tratamentului dureaz─â aproximativ dou─â luni, ├«ns─â ele pot fi prelungite cu ajutorul reintegratorului de cheratin─â natural─â Keratin Re-Play, terapie care se poate realiza numai la salon.

Persoanele care au renun┼úat la culoarea natural─â a p─ârului ├«n favoarea unei alte nuan┼úe ┼čtiu cu siguran┼ú─â c─â p─ârul vopsit este mult mai greu de ├«ntre┼úinut ┼či se degradeaz─â extrem de repede. Tratamentul Keratin Time a fost creat special pentru ele, fiind recomandat s─â fie realizat dup─â vopsit, pentru a hr─âni p─ârul ├«n profunzime ┼či a combate ac┼úiunea nociv─â a chimicalelor din vopsea. Dac─â tratamentul se realizeaz─â ├«nainte, atunci vopsitul va putea fi efectuat la un interval de dou─â s─âpt─âm├óni, pentru ca ac┼úiunea cheratinei asupra p─ârului s─â fie c├ót mai eficient─â.

Pentru a ob┼úine cele mai bune rezultate ┼či un efect complet de ├«ndreptare, speciali┼čtii My Center recomand─â ├«ndreptarea ├«n prealabil, iar apoi aplicarea tratamentului Keratin Time.

Tratamentul cu cheratin─â, secretul p─ârului frumos - Recomand─âri

├Än primele trei zile dup─â tratament, p─ârul trebuie l─âsat ├«n permanen┼ú─â liber, iar ├«n cazul ├«n care se ud─â, este recomandat s─â fie uscat cu feonul. ├Än aceast─â perioad─â p─ârul nu trebuie sp─âlat sau prins ├«n coada de cal ori cu ajutorul benti┼úelor ┼či nici nu este recomandat─â folosirea produselor de styling sau efectuarea activit─â┼úilor sportive, pentru a evita excesul de transpira┼úie.