Transformă-ţi corpul în doar 20 de zile!

1 2 jpg jpeg

Nu doar zilele petrecute la plajă au avut ca dress cod silueta frumoasă şi armonioasă. Chiar dacă vremes se răceşte şi este destul de capricioasă nu uita de micul tău antrenament de frumuseţe care te va face să te simţi la orice pas bine în pielea ta.

Acorda-ţi un minim de 20 de zile în care să introduci în tabieturile tale aceste mici trucuri pentru a te bucura de frumuseţe şi de sănătate timp îndelungat.

Aplică frecvent crema hidratantă

2 jpg jpeg

Îngrijrea pielii tale nu este o opţiune, trebuie să fie una dintre principalele priorităţi, aşa că pune o cremă hidratantă la îndemână în baie şi imediat cum ai ieşit din duş aplic-o pe pielea încă umedă. În felul acesta te vei bucura de o textură catifelată pe tot parcursul anului şi nu va mai fi o problemă pielea uscată când vrei să porţi o bluză un pic mai decoltată. Poţi să optezi şi pentru acele produse hidratante ce au un conţinut de autobronzant, astfel vei prelungi mai mult timp bronzul căpătat la plajă.

Aminteşte-ţi să aplici creama pe toata suprafaţa corpului atât dimineaţa cât şi seara, şi nu te sfii să aplici şi câteva mişcări de masaj care îţi vor pune circulaţia sangvină în mişcare.

Uită de coatele şi călcâiele crăpate

1 2 jpg jpeg

Unele dintre zonele cele mai dificil de îngrijit, şi adesea de care cel mai mult uităm, astfel că este necesar să nu uiţi să aplici şi la nivelul lor un strat de cremă hidratantă după ce ai exfoliat cu blândeţe zona. Când eşti la duş sau stai să te relaxezi în cadă după ce pielea s-a înmuiat alege să exfoliezi zona respectivă cu un gomaj mai abraziv sau cu o pilă specială lor şi apoi să aplici crema intens hidratantă. Poţi chiar să porţi o pereche de şosete din bumbac pe parcursul nopţii pentru a ajuta crema să hidrateze şi mai bine zona. daugo o picătură de vitamina E, ulei de migdale sau măsline în crema folosită şi vei vedea rezultatul după primele 3 aplicări.

Află ce trebuie să mănânci după ce faci efort fizic AICI

Ai grijă de silueta ta

2 jpg jpeg

Unul dintre alimentele cele mai bogate în fibre este morcovul. Cu foarte puţine calorii acesta îţi va oferi rapid senzaţia de saţietate, iar dacă alegi să îi consumi în stare crudă indicele lui mic îţi va ţine glicemia sub control.

Plini de antioxidanţi şi cu o doză mare de betacaroten, îi va oferi pielii tale o nuanţă frumoasă, iar dacă alegi să consumi măcar un pahar de suc de morcovi pe zi cu zeamă de lămâie şi un pic de ghimbir, vei tranforma acest aliment în aliatul siluetei tale.

În cazul în care nu îţi place morcovul poţi să mergi pe varianta cu măr sau să le alternezi.

Cele 10 minute de mişcare de la prânz

În jurul prânzului doza de energie scade astfel că alege să te ridici de la birou şi să mergi la masă într-un loc diferit de unde munceşti. Mergi pe jos, coboară şi urcă scările, fă un pic de mişcare, concentrează-te pe respiraţie şi astfel vei arde mai multe calorii, te vei detaşa de problemele de la muncă şi apoi te vei concentra mai uşor.

Seara, fă-ţi puţin timp pentru mişcare

Specialiştii afirmă că cel mai bun moment pentru a face mişcare este în intervalul 17-19 deoarece atunci temperatura corpului este mai ridicată, inima lucrează mai eficient iar articulaţii sunt încălzite. Dacă termini munca la ora 17 alege să mergi pe jos năcar 30 minute asta în cazul în care nu te duci la sală. Acum este momentul să ajuţi corpul să ardă ami multe calorii, profită de acest interval, fă o plimbare cu bicicleta sau dansează.

Nu pierde nopţile

Un somn bun este cel mai bun medicament pentru sănătatea şi frumuseţea ta. Asigură-te că la maxim ora 23 eşti în pat şi ajută celulele să se refacă. Până la ora 7 dimineaţa procesul de refacere celulară este în plină desfăşurare, nu îl întrerupe cu nopţi pierdute, altfel va trebui să te obişnuieşti cu cearcănele şi episoadele de oboseală şi mai accentuate de peste zi.