Test: Poți ghici cine trișează?

Ești un adevărat maestru al detaliilor, dacă poți să identifici în mod corect, care este elevul vinovat că trișează la testare.

Va trebui să faci acest lucru într-un timp limitat la 5 secunde. Crezi că reușești să rezolvi corect această provocare?

Așadar, sarcina este simplă: găsește în 5 secunde, elevul care trișează la test! Nu este chiar atât de simplu!

Testele de acest fel sunt gândite pentru a ne testa pe de  o parte acuitatea observării detaliilor care sunt vizibile, dar și pentru a extinde creativ capacitatea creierului nostru de a gândi lateral și de fae conexiuni în afra zonei de confort.

Deși nu sunt întotodeauna foarte dificil de rezolvat, sunt o modalitate distractivă și distractivă de a ne crește nivelul IQ-ului.

Este și cazul acestei povocări, care ne cere să găsim copilul care încalcă regulile, privind 5 secunde imaginea de mai jos.

image

Foto: Ilustrația preluare Mirror.co.UK. 

Dacă reușești să rezolvi cu success provocarea, te poți mândri că ești un adevărat maestru al observației și al intuiției.

La prima vedere, în clasă sunt câțiva copii care dau un examen, în timp ce profesoara lor îi supraveghează.

Cu toate că sunt supravegheați, se pot observa mai mulți copii care se angajează în mișcări ce pot părea nelalocul lor. Dar numai unul dintre elevi este atât de obraznic încât să încalce regulile.  

Tu ce crezi? Ai răspuns cumva că este eleva care stă în primul rând și se uită la răspunsurile colegului ei de clasă? Dacă ai răspuns așa, nu este corect. Dar nu îți face griji dacă nu ai reușit să identifici corect.

Elevul care trișează poate fi găsit între copii din spate, pe ultimul rând, și îl poți vedea în imaginea de mai jos, încercuit cu roșu.

image

Mai exact, școlarul care trișează are răspunsul scris pe braţ și îl transcrie pe foaia de răspuns.