Ştii cât de sănătos este albuşul de ou pentru piele?

1 2 jpg jpeg

Ţine cont în primul rând de faptul că produsele naturale sunt mult mai accesibile decat cremele, lotiunile şi orice altă formă de tratament chimic, sunt sănătoase şi îţi pot oferi efecte vizibile în scurt timp.

Albuşul de ou îţi pune la dispoziţie o serie de beneficii pentru tenul tău, cât şi pentru sănătatea întregului organism.

Albuşul de ou reduce ridurile

1 2 jpg jpeg

Un aliment sănătos pe care îl poţi consuma dimineaţa la micul dejun sau la care poţi apela pentru a corecta micile riduri de expresie ce apar mai ales în jurul ochilor.

Pentru asta ai nevoie de 1 albuş de ou, o lingură de făină de grâu şi o lingură de miere. Aceste ingrediente se amestecă bine până se formează o pastă nisipoasă care se aplică în jurul ochilor şi în dreptul colţurilor buzelor.

Înainte este indicat să cureţi bine ţata, să o tamponezi uşor cu un şervet absorbant şi ulterior să aplici masca uniform cu ajutorul mişcărilor circulare de masaj în zona cu ridurile fine. Lasă să acţioneze apoi 10 minute şi la final clăteşte faţa cu apă caldă din abundenţă, după care este indicat să aplici o cremă intens hidratantă.

Află ce afecţiuni poţi trata cu albuşul de ou AICI

Albuşul de ou, cel mai bun hidratant pentru ten

Mai ales dacă te confrunţi cu un ten uscat, aceste remediu este indicat pentru tine. Ai nevoie de un albuş de ou, o lingură de ulei de măsline şi o lingură de miere pe care să le amesteci bine şi apoi să le aplici pe faţa curăţată bine şi pe zona gâtului.

După 10 minute poţi să o îndepărtezi şi să clăteşti bine faţa cu apă caldă din abundenţă.

Nu şterge faţa după ce ai clătit-o, las-o să se usuce de la sine sau poţi să o tamponezi uşor pentru a nu irita pielea.

Dacă nu ai la îndemână decât un ou, foloseşte albuşul pentru a-l bate bine şi apoi pentru a-l aplica cu ajutorul unui disc demachiant sub ochi, şi astfel vei reduce pungile de sub ochi şi cearcănele.

Fiind foarte nutritiv, albuşul de ou aplicat de 2-3 ori pe săptămână îţi va oferi rezultate minunate. Clăteşte de asemenea după 10 minute şi lasă faţă să se usuce de la sine.

Tot albuşul de ou te poate ajuta să îţi refaci genele, dacă alegă să îl aplici cu ajutorul unui beţişor de ureche pe pleoape.

Pentru a obţine rezultate bune lasă să acţioneze 15 minute şi apoi îndepărtează cu multă apă caldă. Repetat în fiecare seară timp de o lună vei observa efectele miraculaose.