Soluţii utile pentru a preveni celulita

1 2 jpg jpeg

Soluţii utile pentru a preveni celulita - Bea cât mai multă apă

Dacă nu te hidratezi suficient, celulele corpului vor avea tendinţa să reţină apă, ceea ce determină şi apariţia celulitei. Din acest motiv este bine să bei între 6 şi 8 pahare de apă pe zi. Dacă nu poţi bea doar apă, o poţi alterna cu ceaiuri din plante neîndulcite sau cu sucuri proaspete din fructe. Totuşi, rezultatele nu vor apărea peste noapte, ci trebuie să ai răbdare timp de câteva săptămâni până când aspectul pielii se va îmbunătăţi.

Soluţii utile pentru a preveni celulita - Renunţă la fumat

Acest obicei este unul cât se poate de nociv pentru sănătatea ta, pentru că stimulează retenţia de toxine în organism. Printre efectele lor negative se numără şi pierderea elasticităţii pielii şi încetinirea procesului de regenerare celulară, iar prin urmare celulita va fi mai vizibilă.

Soluţii utile pentru a preveni celulita - Foloseşte o perie pentru corp

Alege o perie dintr-un material uşor aspru, dar care să nu traumatizeze pielea şi foloseşte-o de două ori pe zi pentru a masa zonele afectate cu mişcări circulare. Nu doar că vei îndepărta stratul de celule moarte, dar vei stimula şi circulaţia sângelui, ceea ce va ajuta la eliminarea grăsimii.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro