Soluţii pentru ochi umflaţi

1 2 jpg jpeg

Aplică pe pleoape felii de castravete

Feliile reci de castravete chiar ajută la reducerea inflamaţiilor ochilor, întrucât temperatura scăzută contractă vasele de sânge, reducând astfel vizibilitatea pungilor de sub ochi.

Tot ce trebuie să faci este să aplici două felii de castravete pe pleoape şi să le ţii până în momentul în care nu le mai simţi reci.

Pentru efecte vizibile, procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi.

Şi feliile de cartof sunt bune pentru ochii umflaţi. Cartoful are un efect mult mai bun asupra pleoapelor umflate, întrucât toţi nutrienţii sunt absorbiţi rapid în piele. Feliile se îndepărtează de pe pleoape de abia după ce s-au uscat.

Bea ceai verde

Deşi dieta nu joacă cel mai important rol în prevenirea cearcănelor şi a punghilor de sub ochi, consumul de ceai verde ajută la menţinerea tenului luminos.

Acesta conţine numeroşi antioxidanţi care menţin elasticitatea pielii.

De asemenea, este indicat să incluzi în dieta de zi cu zi somon, ouă şi avocado, deoarece sunt surse importante de nutrienţi esenţiali pentru sănătatea pielii.

Foloseşte o mască specială pentru ochi

Obişnuieşte-te ca atunci când dormi să porţi o mască specială pentru ochi, deoarece este o soluţie eficientă pentru ochii obosiţi şi umflaţi.

În timpul folosirii măştii, vasele de sânge se contractă, iar inflamaţiile ochilor se reduc considerabil.

Specialiştii susţin că pentru a obţine efectul dorit este suficient să porţi masca de ochi chiar şi 15 minute pe zi.