Soluţii la îndemână pentru a avea unghii rezistente şi fără pete

1 2 jpg jpeg

Unghii impecabile

Pentru a avea unghii fără probleme, trebuie să ai grijă de ele. Aşa că, amestecă o lingură de ulei de migdale cu o lingură de oţet de mere. Lasă unghiile la înmuiat pentru 12 minute în acest mix, în fiecare seară, timp de o săptămână.

Zeamă de lămâie şi ulei de măsline pentru unghii exfoliate

Dacă ai unghiile exfoliate, trebuie să încerci un tratament naturist grozav, făcut din zeamă de lămâie şi ulei de măsline. Aceste două ingrediente se amestecă şi se încălzesc puţin. Apoi, se pun într-un vas din plastic.

Se introduc degetele în acest amestec şi se ţin acolo până când acesta se răceşte. Pentru rezultate excelente, acest tratament se ţine timp de două săptămâni (nu trebuie să sari peste nicio zi).

Apă de trandafiri cu glicerină pentru petele albe de pe unghii

Şi petele albe de pe unghii au o rezolvare naturistă. În această situaţie, s-a dovedit a fi extrem de eficient un amestec din apă de trandafiri cu glicerină. Pune trei linguriţe cu apă de trandafiri, una de glicerină şi una cu zeamă de lămâie şi unge unghiile zilnic cu aceste preparat.

Ulei de măsline, gălbenuş şi miere pentru unghii rezistente

Ai unghiile moi şi nu ştii cum să faci să schimbi acest lucru? Amestecă ulei de măsline călduţ cu un gălbenuş şi o linguriţă de miere. Ţine unghiile timp de 10 minute în acest amestec. După aceea, spală-le cu apă călduţă.

Miere, ouă şi lapte, pentru unghii rezistente

Pentru a avea unghii rezistente, mai poţi încerca şi tratamentul cu miere, ouă şi lapte. Mixează o lingură cu miere, două gălbenuşuri şi trei linguri de lapte cald. Pune mixul rezultat într-un vas. Apoi, bagă unghiile acolo pentru un sfert de oră.

După cele 15 minute, se clătesc bine unghiile cu apă călduţă.