Secrete de frumuseţe din jurul lumii

1 2 jpg jpeg

În cele ce urmează, îţi vom dezvălui câteva metode tradiţionale de îngrijire ale femeilor din diferitele părţi ale globului!

Femeile din Israel iubesc n─âmolul

Ele folosesc de mii de ani m─â┼čtile tradi┼úionale cu n─âmol din Marea Moart─â. Mai exact, femeile ├«┼či acoper─â tot corpul ├«n acest n─âmol, iar apoi intr─â ├«n apa m─ârii pentru a-l ├«ndep─ârta. Acest n─âmol se folose┼čte ca masc─â pentru ├«ntreg corpul, inclusiv pentru ten.

N─âmolul se g─âse┼čte ├«n toate magazinele specializate ├«n ├«ngrijire ┼či frumuse┼úe din ├«ntreaga lume.

Femeile din Grecia ador─â rozmarinul

Ele folosesc apa de rozmarin pentru a-┼či cur─â┼úa ├«n profunzime firul de p─âr de eventualele produse cosmetice.

Mai exact, se fierbe un pumn de rozmarin ├«ntr-un litru de ap─â, se las─â s─â se r─âceasc─â ┼či se strecoar─â. Apoi, se cl─âte┼čte p─ârul cu aceast─â infuzie, care confer─â volum ┼či o str─âlucire deosebit─â.

Femeile din Japonia se îmbăiază în sake

Japonezele adaugă sake (vin din orez) în apa în care se îmbăiază, acesta fiind cel mai răspândit tratament de înfrumuseţare al asiaticelor.

Adaug─â ┼či tu c├óteva pahare de sake (3-4) ├«n ap─â ┼či relaxeaz─â-te timp de o or─â. Aceast─â b─âutur─â ac┼úioneaz─â ca un exfoliant asupra pielii ┼či ├«ndep─ârteaz─â petele de v├órst─â sau alte imperfec┼úiuni ce ┼úin de culoare.

Femeile din China folosesc ap─â de orez

Mai exact, chinezoaicele ├«┼či cur─â┼ú─â tenul cu ap─â de orez pentru a preveni ├«mb─âtr├ónirea pielii, astfel c─â pielea are un aspect t├ón─âr.

Pentru a ob┼úine ap─â de orez, ai nevoie de orez chinezesc ┼či ap─â ├«mbuteliat─â. Se las─â orezul ├«n ap─â timp de 30 de minute, apoi se strecoar─â, iar apa se depoziteaz─â ├«ntr-un recipient curat. Apa de orez se aplic─â pe ten o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â cu ajutorul unei dischete de bumbac.

Femeile din Franţa fac băi în lapte

Asemeni Cleopatrei, fran┼úuzoaicele ├«┼či ├«ngrijesc pielea cu lapte integral. Adaug─â 2-3 c─âni de lapte ├«n ap─â ┼či relaxeaz─â-te cel pu┼úin jum─âtate de or─â. Rezultatul? O piele fin─â ┼či catifelat─â.

Dac─â pielea ta este extrem de uscat─â sau deshidratat─â, m─âre┼čte cantitatea de ap─â cu p├ón─â la 6-7 c─âni.

Femeile din Australia scapă de mătreaţă cu ulei de arbore de ceai

Mai exact, se adaug─â c├óteva pic─âturi de ulei de arbore de ceai ├«n ┼čamponul pe care ├«l folose┼čti de obicei. Pe l├óng─â faptul c─â vei sc─âpa de m─âtrea┼ú─â, p─ârul va c─âp─âta un miros proasp─ât.

Femeile scandinave folosesc apă cu gheaţă

Acesta este un rutual de frumuse┼úe vechi de mii de ani ┼či este util pentru tonifierea pielii sau pentru reducerea pungilor din jurul ochilor.

P─âstreaz─â la frigider o sticlu┼ú─â cu ap─â mineral─â ┼či pulverizeaz-o pe fa┼ú─â pentru un lifting natural.

Italiencele folosesc ouă pentru îngrijirea părului

Italiencele folosesc m─â┼čtile cu ou─â pentru hidratarea ├«n profunzime a podoabei capilare. Mai precis, se bat spum─â dou─â albu┼čuri de ou, se aplic─â spuma pe p─ârul umed ┼či se las─â s─â ac┼úioneze timp de zece minute.