Ritual de înfrumuseţare înainte de culcare

1 2 jpg jpeg

Pentru a-ţi menţine sănătatea şi frumuseţea este bine să ştii ce produse să foloseşti şi mai ales când să le aplici. După ce ai ajuns seara acasă, înainte de a te pregăti de somn, după ce ai demachiat foarte bine tenul, aplică unul dintre produsele de mai jos şi priveşte efectele pozitive.

Vaselina, cel mai bun emoliant

Unul dintre produsele cu cele mai multe întrebuinţări, având o acţiune puternică emoliantă care hidratează şi repară pielea în profunzime.

Poţi să o aplici sear ape toate zonele problematice de la pleoape, buze până la călcâiele crăpate peste care este bine să pui o pereche de şosete din bumbac. În felul acesta te vei bucura de o piele mereu hidratată, luminoasă, fină, catifelată cu aspect tânăr.

Citeşte şi: Trucuri de înfrumuseţare cu ulei de argan Previne iritaţia pielii cu pudra minerală

Ai nevoie doar de un strat subţire de pudră mineral pe care să îl aplici pe tenul tău şi astfel vei preveni atât iritaţiile pielii cât şi inflamaţiile. Ai grijă în schimb să eviţi contactul cu zona ochilor şi a buzelor.

Poţi să alegi din mai multe sortimente astfel încât să nu îţi încarci tenul şi să laşi pielea să respire.

Aplicată seara, până dimineaţa aceasta va avea grijă de tenul tău.

Poţi să alternezi această pudră cu crema cu vitamina A, care de asemenea ajută la prevenirea îmbătrânirii premature şi la reducerea ridurilor fine.

Optează pentru un umidificator care să tea jute să păstrezi o umiditate bună în camera astfel încât pielea ta să nu se usuce.

Unul dintre cele mai bune produse care luptă împotriva îmbătrânirii premature. Alege să te masezi uşor înainte de culcare cu puţin ulei de argan pe tenul bine curăţat, iar în cazul în care ai tenul gras este indicat să eviţi uleiurile foarte grase şi să aplici uleiul de argan doar în jurul ochilor şi a buzelor.

Uleiul de argan este deosebit de bun şi pentru pielea corpului cât şi pentru a-ţi îngriji podoaba capilară. Nu uita nici de lăptişorul de matca care poate înlocui cu succes cea mai scumpă cremă din lume, deoarece este cunoscut ca fiind elixirul tinereţii oferit de natură.

Lăptişorul de matca este foarte bun mai ales pentru că netezeşte ridurile existente mai ales pe cele din jurul ochilor, ajută la regenerarea epidermei, lăsând pielea fină şi foarte hidratată. Chiar dacă te confrunţi cu acnee sau iritaţii la nivelul tenului, lăptişorul de matcă îţi poate fi de mare ajutor.