Ponturi pentru ten frumos cu drojdie de bere

1 2 jpg jpeg

Şterge petele şi cicatricele!

Dacă urmele acneei sau cicaticele au devenit deranjante, aplică timp de o lună, la fiecare 7 zile, un tratament cu drojdie de bere. La final, continuă să faci masca la fiecare 2 sau la 4 săptămâni.

Dintr-o lingură de lapte şi o linguriţă de drojdie de bere proaspătă, pregăteşte masca de consistenţa unei paste. O întinzi pe ten sau pe zonele de pe piele unde ai cicatrice şi aştepţi 20 de minute. După scurgerea timpului, îndepărtează masca folosind ceai de muşeţel călduţ.

Tratament pentru tenul gras

Tenul exagerat de gras poate fi echilibrat tot cu ajutorul drojdiei de bere.

Adaugă la o lingură de drojdie uscată fie una de iaurt şi una de smântână, fie 2 linguri de iaurt gras (10% grăsime).

Amestecă bine şi aplică masca pentru o jumătate de oră, apoi curăţă tenul cu apă caldă.

Mască hrănitoare pentru ten uscat

O altă problemă a tenului este deshidratarea, mai ales în sezonul rece. Pentru a combate uscăciunea feţei, indiferent că este o neplăcere de sezon sau permanentă, foloseşte un tratament cu drojdie de bere.

Într-un bol, amestecă o lingură de miere, 2 linguri de drojdie de bere uscată şi iaurt, cât să formezi o pastă pe care o laşi să acţioneze 20 de minute după aplicare. Apoi, cureţi tenul cu apă călduţă.

Este un mod simplu de a preveni apariţia ridurilor, de a preveni îmbătrânirea pielii, de a obţine un ten luminos şi catifelat.