Ponturi pentru a evita apariţia ridurilor la nivelul gâtului

1 2 jpg jpeg

Anii care se scurg într-o clipită vin la pachet din păcate cu o scădere a producţiei de colagen, vizibilă atât la nivelul feţei, a gâtului cât şi al mâinilor.

Astfel că pentru a fenta vârsta ai nevoie de remedii potrivite pentru areda strălucirea şi supleţea pielii.

Motiv pentru care este extrem de important ca atât pe timpul verii cât şi în restul anului, indiferent de vârstă să apelezi la o cremă cu protecţie solară pe zonele enumerate mai sus dar şi pe cea a bustului.

Apelează la suplimentele cu colagen

2 jpg jpeg

Suplimentele pe bază de colagen îmbunătăţite cu acid hialuronic sunt conform medicilor specialişti în tehnici anti-ageing , cea mai bună alegere când vine vorba de frumuseţea chipului tău.

Aceste suplimete vor ajuta pielea să absoarbă mai multă apă, aspect ce va întârzia apariţia ridurilor şi atenuarea celor fine deja existente.

Află care sunt cele mai bune exerciţii pentru un gât frumos AICI

Nu fugi de sport

2 jpg jpeg

Cu cât vei transpira mai mult cu atât mai mici sunt şansele să faci riduri profunde înainte de vreme.

Sportul este sănătate curată, aşa că nu te feri să faci mişcare şi să transpiri cât mai mult. Ai grijă ca să bei şi cantitatea suficientă de apă, deoarece prin transpiraţie vei elimina o cantitate mare de toxine dar şi apă din ţesuri, iar apa este vitală atât sănătăţii cât şi frumuseţii pielii tale.

Vitamina C, un must have

Li aici ne referim la cât mai multe fructe consumate dimineaţa şi în restul zilei bineînţeles la legume, în special cele bogate în apă precum castravetele, roşia, dovleacul.

Nu uita nici de suplimentele de vitamina C, această componentă va contribui într-o formă activă la menţinerea pielii fermă şi în acelaşi timp elastică.

Cât mai mult Omega-3

2 jpg jpeg

Înlocuieşte orice fel de carne cu peştele. Acizii graşii de tipul celor conţinuţi de Omega ajută foarte mult la producţia naturaşă de colagen iar pe timpul nopţii ajută la refacerea membranelor celulare mai ales de la nivelul pielii.

Nu uita să demachiezi zonele mai sus menţionate atât dimineaţa cât şi seara, să aplici creme hidratante, nu grase, şi nu uita de exerciţiile pentru relaxarea zonei cervicale.