Obţine un efect natural de botox cu această mască!

1 2 jpg jpeg

Unul dintre tratamentele cosmetice populare în rândul femeilor, botoxul are efecte minunate asupra pielii. Însă preţurile nu sunt deloc uşor accesibile pentru toate categoriile sociale, astfel că dacă îţi doreşti o astfel de intervenţie şi nu dispui de un buget mare pentru ea, încearcă efectul de botox natural oferit de natură.

Tratează ridurile şi oferă-i tenului tău strălucirea dorită aplicând săptămânal o mască cu efect de rejuvenare facială.

Conform site-ului fitnessandhealthyworld.com, poţi să ai parte de o alternativă a acestei terapii ajutându-te de produse naturale pe care le foloseşti de obicei la tine în bucătărie.

Ce conţine masca cu efect de botox

Tot ce ai nevoie este: 1-2 linguri de mălai, 5 linguri de suc de morcovi şi o lingură de smântână.

Pune într-un vas 150 de mililitri de apă împreună cu mălaiul şi lasă să fiarbă la foc mic amestecând constant astfel încât să nu se ardă, până când se îngroaşă.

Se ia apoi de pe foc şi se lasă la răcit, după care se adaugă sucul de morcovi şi smântâna amestecându-se bine pentru a obţine o pastă omogenă.

Află cum se menţin japonezele tinere AICI

Cum să aplici masca

2 jpg jpeg

În primul rînd ai nevoie să îţi cureţi tenul foarte bine, să apelezi la un peeling pe care îl poţi face din zaţul de la o cafea fără zahăr şi un pic de ulei de măsline sau argan.

După peeling clăteşte faţa din abundenţă cu apă călduţă şi foloseşte un burete sau un şervet pentru a absorbi apa.

Aplică apoi masca în zonele afectate de riduri şi las-o să acţioneze 30 de minute, timp în care poţi savura un pahar de suc de morcovi sau chiar un ceai.

Înlătură apoi mască cu apă călduţă şi foloseşte o cremă intens hidratantă.

Această mască se poate aplică de 3-5 ori pe săptămână până vei obţine rezultatele dorite.

Acordă o importanţă mai mare hidratării

1 2 jpg jpeg

Indiferent de procedura aleasă pentru a îmbunătăţi vizibil calitatea tenului tău, ţine cont de faptul că ai nevoie de hidratare în mod constant şi din alimentaţia zilnică nu trebuie să-ţi lipsească 2 porţii de fructe şi 3 de legume.

Nici mişcarea nu este de neglijat sau orele de somn. Corpul tău are nevoie să fie alimentat corespunzător şi să îşi refacă forţele prin odihnă.

Pe lângă apa consumată trebuie să acorzi o atenţie deosebită şi produselor folosite pentru menţinerea elasticităţii pielii, şi anume, aplică mereu după duş o cremă hidratantă şi nu evita măcar o şedinţă de masaj pe săptămână.