Obiceiuri sănătoase pe trebuie să le faci întotdeauna seara, niciodată dimineaţa!

1 2 jpg jpeg

Obiceiuri sănătoase pe trebuie să le faci întotdeauna seara. Baie - Este cel mai bine să speli murdăria unei zile înainte de a te aşeza în pat. Altfel, vei duce în pat polenul, praful şi alergenii adunaţi pe haine şi piele în timpul zilei.

Perierea părului - Vei economisi minute bune dacă îţi perii părul cu o perie seară, când încă ai părul ud. Vei avea mai puţine vârfuri despicate şi părul tău va şi mai uşor de descurcat dimineaţă.

Aplicarea de produse deodorante - Probabil crezi că dimineaţa este cel mai bun moment pentru antiperspirant, însă cel mai bine este să o faci seară. În acest fel, îi permiţi pielii să absoarbă toate substanţele.

Obiceiuri sănătoase pe trebuie să le faci întotdeauna seara

Aplicarea de creme - În timpul nopţii, celulele se regenerează şi se repara. De aceea, aplică înainte de somn produse anti-rid.

Obiceiuri sănătoase pe trebuie să le faci întotdeauna seara. Epilarea picioarelor - Dacă foloseşţi lama, fă-o seară şi aplică o crema hidratantă. Dimineaţă te vei trezi cu picioarele mai catifelate.

Îndepărtarea machiajului - Este foarte important să îndepărtezi fondul de ten, bronzantul şi pudra de pe ten înainte de somn pentru a nu permite acumularea lor în pori.

Alege un elastic moale de păr şi prinde-ţi părul lejer. În acest fel, vei preveni ruperea firului de par şi încurcarea lui.

Adaugă umiditate - Pornirea umidificatorului înainte de culcare te va ajută să respiri mai uşor şi va reduce riscul de răceli şi infecii.