Mixul perfect pentru a scăpa de celulită

1 2 jpg jpeg

Un stil de viaţă echilibrat trebuie să cuprindă pe lângă alimentaţia sănătoasă, câteva minute bune de mişcare zilnică şi bineînţeles un somn bun.

Despre alimentaţie se spun foarte multe lucruri, informaţiile fiind la tot pasul, însă ceea ce nu se precizează este faptul că fiecare organism reacţionează într-un mod inedit la tot ce se petrece în jurul său.

Astfel că celebrele cure de slăbire trebuie înţelese ca fiind adoptarea unui stil de viaţă sănătos pe timp îndelungat, dacă vrei să obţii un rezultat bun şi sănătos.

Alimentele grase, prăjelile, dulciurile în exces nu îi permit organismului să le digere şi să le metabolizeze corespunzător, astfel că apar depozitele de grăsime resimţite şi la nivelul cutanat al pielii.

Consumă alimente pline de antioxidanţi

1 2 jpg jpeg

Antioxidanţii sunt o parte esenţială a unei sănătăţi optime, motiv pentru care se recomandă consumul zilnic de fructe şi legume. Cei mai buni antioxidanţi sunt cei din vitamina C, vitamina E, betacaroten şi coenzima Q 10, iar citricile au multă vitamina C.

Dacă pe perioada verii ai apucat să pui la congelator fructe de pădure, acum poţi profita şi poţi să prepari un delicios smoothie dimineaţa. Îi vei furniza organismului un plus de energie şi vitalitate, iar afecţiunile sezoniere vor sta la distanţă de tine.

Află cum poţi scăpa de vergeturi AICI

Cea mai bună combinaţie anticelulită

1 2 jpg jpeg

Datorită cantităţii mari de antioxidanţi, acest mix se bucură de reale proprietăţi astringente şi susţine organismul în procesul de eliminare a toxinelor, stimulând mai ales circulaţia limfatică.

Ceea ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 portocale, 1 lămâie sau 1 lime, 1 ardei mic roşu şi iute, 1 bucată de ghimbir de maximum 5 cm pe care le amesteci bine.

Pentru un amestec mai bun poţi să mărunţeşti fructele şi ardeiul înainte. După ce s-au omogenizat, adaugă un pahar de apă, mai amestecă un pic şi apoi este gata pentru băut.

Acest suc poate sta până la maximum 24 de ore la frigider, însă indicat ar fi să îl consumi dimineaţa, o parte la micul dejun şi o parte la masa de prânz.

Adoptă cât mai multe salate în alimentaţia ta şi nu renunţa de mişcare, pentru că ai nevoie de aceasta pentru a-ţi ajuta organismul să combată problema celulitei şi a surplusului de kilograme.

Consumă acest suc de 2 ori pe zi, timp de 2 săptămâni, măsoară-ţi circumferinţa coapselor, abdomenului şi şoldurilor înainte să te apuci şi la final. Vei remarca singur rezultate minunate! Pe lângă toate astea nu uita să bei suficientă apă astfel încât să nu aştepţi niciodată să simţi senzaţia de sete.