Metode speciale de detoxifiere

1 2 jpg jpeg

Corpul tău se modifică constant, lumea se dezvoltă şi noutăţile benefice sănătăţii tale se diversifică tot mai mult.

Dacă până acum ai încercat cam tot ce ai auzit pentru a ajuta organismul să fie mai sănătos, ce ai zice dacă ai începe o serie nouă de proceduri simplu şi uşor de făcut chiar la tine acasă, ce te vor ajuta să te menţii sănătos, frumos şi cu multă încredere în tine?

Uită de cafea

1 2 jpg jpeg

Cafeaua consumată zilnic te poate face să fii dependent de ea. O alternativă mult mai sănătoasă şi eficientă este să o înlocuieşti cu cafeaua din rădăcină de păpădie. Aproximativ arată la fel şi au gustul asemănător, doar că aceasta va contribui eficient atât la îmbunătăţirea digestiei cât şi la detoxifierea organismului tău Nici ceaiul de păpădie nu este de ignorat, la un litru de apă fiartă adaugă o lingură de plantă uscată şi lasă la infuzat 10 minute după care consumă-l pe parcursul întregii zile.

Află cum poţi trata cicatricele cheloide AICI

Exfoliază-ţi pielea cu o perie

Exfolierea este un obicei la care nu ar trebui să renunţi niciodată, pielea ta are nevoie de curăţare, masaj şi hidratare.

Apelează la o perie uscată de corp, poate fi şi o mănuşă abrazivă şi masează blnd atât faţa cât şi corpul, totodată vei contribui la stimularea sistemului limfatic şi vei facilita procesul de eliminare a toxinelor.

După acest pas te poţi bucura de o baie relaxantă la care să adaugi câteva picături de ulei esenţial de lavandă sau tea tree.

Curăţa limba frecvent

Ayurvedicii sunt de părere că limba trebuie curăţată cât mai des posibil deoarece la nivelul ei se acumulează o serie de toxine ce îţi pot cauza atât respiraţie urât mirositoare cât şi probleme de sănătate, cum este mai ales bacteria Candida Albicans.

Pentru asta apelează la o periuţă de dinţi cu ajutorul căreia să îţi cureţi limba mai ales după ce ai periat dantura.

Schimbă periuţa des şi înainte de fiecare utilizare las-o puţin în apă fiartă.

Ţine picioarele pe pereţi

Ştii acel moment când tot ce ai vrea să faci este să stai cu picioarele pe pereţi. În felul acesta vei stimula atât circulaţia sangvină cât şi organele să funcţioneze mai bine şi vei contribui activ la eliminarea toxinelor.

Încearcă de asemenea yoga, te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti mobilitatea şi să îţi lucrezi frumos corpul.

Nu exclude nici posibilitatea de a urma terapia cu infraroşu, aceasta are de asemenea efecte benefice asupra întregului organism, ajutând să elimine prin intermediul transpiraţiei toxinele şi să accelereze oarecum sistemul limfatic.

În plus, va contribui la vindecarea rănilor atât interioare cât şi exterioare şi se bucură de efecte bune anti-ageing.