Menţine-ţi frumuseţea cu sucul de cartof

2 jpg jpeg

Poate sună ciudat însă banalul cartof despre care să spune că gătit în diverse combinaţii poate face mai mult rău decât bine siluetei tale, este unul dintre aliaţii frumuseţii tale.

Fiind un produs alcalin, acesta se bucură de proprietăţi detoxifiante, este bogat în vitamine şi minerale şi se bucură de o serie de antioxidanţi benefici pentru sănătatea ta.

Previne îmbătrânirea prematură a tenului

1 2 jpg jpeg

Fiert sau copt este destul de prietenos pentru silueta ta, dar în acelaşi timp are grijă de frumuseţea pielii tale şi a părului, dacă este introdus în ritualurile tale de frumuseţe.

Pentru că este hidratant, cartoful este indicat a se aplica pe pielea uscată, mai ales dacă alegi să fac un suc de cartof şi cu ajutorul unei dischete demachiante să îţi cureţi tenul. În felul acesta vei uita cu siguranţă de inesteticile pungi de sub ochi.

Pentru a te bucura de acest efect minunat al cartofului trebuie să foloseşti doar suc proaspăt de cartof şi de asemenea mai poţi să laşi o compresă cu acest suc pe ochi timp de 10-15 minute şi vei vedea diferenţa.

Află cum poţi scăpa de cearcăne cu ajutorul cartofilor AICI

Un truc pentru un păr frumos

1 2 jpg jpeg

Dacă ai nevoie de o loţiune tonică naturală atunci amestecă sucul de la un cartof cu zeama de la jumătate de lămâie şi s-a rezolvat problema.

Datorită aportului sporit de vitamine şi minerale, cartoful este unul din alimentele ce îţi poate revitaliza firul de păr.

Ia 4-5 cartofi dacă ai părul de lungime până la umeri sau mai mulţi în funcţie de lungimea lui, şi sucul pe care îl obţii din ei aplică-l cu ajutorul unui pulverizator pe toată lungimea părului. Lasă să acţioneze 30 de minute şi apoi spălă-l normal.

Cartoful îi va oferi o textură strălucitoare, mai ales dacă părul este degradat îl va hrăni în profunzime şi te va ajuta şi în problema căderii părului.

Poţi să îl aplici de două ori pe săptămână dacă vrei să ai parte de rezultate şi mai bune.