Mască naturistă pentru pori dilataţi

1 2 jpg jpeg

Porii dilataţi sunt o veritabilă problemă în rândul doamne şi domnişoare, mai ales că nici cele mai scumpe produse cosmetice nu pot ascunde aceste imperfecţiuni.

Pentru a beneficia de un machiaj perfect, tenul tău are nevoie de o pregătire minuţioasă atât înaintea realizării machiajului cât şi după.

Iar pentru asta principalul factor de care trebuie să ţinem cont este curăţarea tenului.

Cât de importantă este curăţarea tenului

Dacă vrei să te bucuri de un ten frumos şi luminos, curăţarea atât dimineaţa cât şi seara sunt obligatorii, în caz contrar orice formă de machiaj ai aplica pe faţă nu va face nimic altceva decât să accentueze defectele tenului.

Practic vei obţine exact efectul opus faţă de cel dorit.

Trebuie să ţii cont de faptul că porii dilataţi de regulă oferă pielii un aspect oarecum neuniform. Când avem de a face cu o cantitate mare de sebuum la nivelul pielii şi înfundă porii, dimensiunea porilor se modifică şi ofer aspectul inestetic cu care se confruntă o mare categorie de oameni.

Cum se prepară masca pentru porii dilataţi?

În cazul în care nu ştiai, în casa ta ai la îndemână cele mai bune ingrediente pentru a-ţi întreţine frumuseţea tenului şi a corpului. Şi asta deoarece, orice aliment pe care tu alegi să îl consumi îţi va pune amprenta asupra corpului tău.

Astfel că, pentru a trata problema porilor dilataţi tot ce trebuie să faci este să amesteci un albuş de ou cu 2 linguri de fulgi de ovăz şi cu 2 linguri de suc de lămâie.

Pasta obţinută pe aplică pe zonele cu probleme, cel mai adesea în zona pomeţilor, a frunţii, şi se lasă cel puţin15-20 minute să acţioneze.

Masca se înlătură foarte uşor cu ajutorul unei dischete demachiante sau cu apă caldă din abundenţă.

Poţi să o foloseşti o dată la două zile, iar la sfârşitul săptămânii vei putea observa cât de minunată este şi ce efecte bune are asupra porilor dilataţi.