Lucruri surprinzătoare despre pielea ta

2 jpg jpeg

Cu alte cuvinte, ai nevoie de o alimentaţie echilibrată şi de alte obiceiuri sănătoase care îţi protejează pielea de îmbătrânirea prematură.

Şterge-ţi anii de pe faţă

Masajul facial este extrem de benefic pentru tenul tău, deoarece contribuie la stimularea celulelor pielii să secrete colagen, o proteină structurală care redă elasticitatea ce dispare odată cu înaintarea în vârstă.

Ai nevoie de vitamina K

Poate că ai auzit că vitaminele A şi E au un rol important pentru menţinerea sănătăţii pielii, însă ştiai că şi vitamina K este la fel de importantă?

Folosită doar pentru uzul extern, în compoziţia cremelor destinate îngrijirii pielii, vitamina K luptă în mod eficient împotriva cearcănelor. Eficienţa acestei vitamine este cu atât mai crescută cu cât este folosită mai des în combinaţie cu vitaminele A, C şi E.

Foloseşte creme antirid cu extracte botanice

Aspectul pielii poate fi îmbunătăţit prin utilizarea în mod constant a produselor de îngrijire care conţin extracte botanice. Aceste ingrediente sunt utile pentru tratarea rănilor şi reducerea ridurilor.

Pentru a beneficia de efectele benefice ale extractelor botanice foloseşte creme care conţin astfel de ingrediente şi nu produse de curăţare, întrucât au nevoie de mai mult timp pentru a se absorbi în piele.