Leacurile bunicii pentru frumuseţea feminină

1 2 jpg jpeg

Dacă vrei să faci o schimbare în viaţa ta, cea mai indicată este cea legată de alimentaţie. Toate produsele consumate într-o zi se vor reflecta în aspectul tenului tău într-un timp foarte scurt chiar.

Alege să te hrăneşti corespunzător, să dormi suficient, să bei multe lichide şi ţine cont de acele mici trucuri băbeşti auzite de la bunicii tăi.

Iaurtul, remediul bunicii pentru acnee

1 2 jpg jpeg

Iaurtul este un super aliment care îţi oferă o doză de sănătate compusă şi probiotice bune mai ales pentru sistemul digestiv.

Dacă ai un eveniment important la care trebuie să ajungi mâine şi ai observat apariţia unui cos, nu te panica. Alege să pui un pic de iaurt grecesc cu 10% grăsime pe zona respectivă pentru 20 de minute. După acest timp trebuie să îl îndepărtezi cu apă caldă.

Acest truc este cel mai la îndemână pentru a reduce inflamarea şi roşeaţa într-un mod rapid şi facil.

Acidul lactic din iaurt ajută porii astupaţi, îndepărtează celulele moarte, în timp ce probioticele ajută la eliminarea bacteriei de la suprafaţa pielii.

Ceaiul de păpădie, secretul corpului frumos

1 2 jpg jpeg

Una dintre plantele ce oferă un veritabil efect diuretic organismului, contribuind vizibil la eliminarea surplusului de apă. Practic consumând ceai de păpădie vei observa o diferenţă în centimetri la haine. În plus, păpădia oferă şi un efect de detoxifiere a sângelui şi oferă o gama variată de nutrimenţi sistemului imunitar.

Apa minerală şi lămâile

Lămâia te poate ajuta în cazul coatelor şi călcâielor crăpate şi pigmentate, pe cale externă, iar pe cale internă îţi oferă în special vitamina C.

Apa minerală asupra pielii oferă efecte antiinflamatorii, astfel că pulverizată la nivelul feţei te va ajuta să o menţii hidratată şi frumoasă pe tot parcursul zilei.

Legumele, sursă de sănătate

Dintre toate legumele, cele mai des consumate sunt roşiile şi castraveţii, şi nu e de mirarea. Roşia este bogată în vitamine mai ales A şi C, oferă un adevărat efect astrongent asupra pielii şi dacă alegi să le pisezi şi să le aplici pe tenul gras, te vor ajuta să scapi de sebum.

Despre castraveţi se ştie că sunt plini de apă şi reprezintă o modalitate de a scăpa de cearcăne sau de inflamaţiile ochilor.

Profită din plin de toate avantajele şi darurile naturii pentru a-ţi menţine sănătatea şi frumuseţea.