Iată ce fructe îţi fac faţa mai frumoasă!

1 2 jpg jpeg

Merele catifelează

Folosite de sute de ani pentru capacitatea lor de a vindeca afecţiunile ce apar la nivelul pielii, merele curăţă tenul şi catifelează pielea. De asemenea, sucul de mere este bun atât pentru riduri, cât şi pentru pielea crăpată. Aşadar, aplică-l pe faţă cu ajutorul unui disc demachiant de bumbac şi lasă-l să acţioneze pentru câteva minute, după care clăteşte-ţi faţa cu apă din abundenţă.

Avocado netezeşte

Acest fruct exotic este un ingredient excelent pentru prepararea măştilor faciale. Bogat în vitamina B, avocado contribuie la netezirea pielii. De asemenea, datorită cantităţii mari de acizi graşi pe care o conţine, fructul hidratează pielea şi previne apariţia ridurilor.

Fructe de pădure, pentru un plus de strălucire

Toate fructele de pădure conţin numeroşi antioxidanţi, care au o importanţă semnificativă atunci când vine vorba de sănătatea tenului. Afinele, coacăzele, murele şi zmeura sunt surse bogate în vitaminele C şi E. O dietă bogată în alimente care conţin vitamina E îţi va menţine pielea strălucitoare, întrucât această vitamină distruge radicalii liberi. De asemenea, vitamina E poate fi aplicată şi pe faţă, întrucât are efect de netezire a tenului, lăsând pielea strălucitoare şi catifelată.

Lămâile reduc excesul de sebum

Lămâile se numără printre fructele anti-îmbătrânire, care reduc excesul de sebum şi combat acneea. De asemenea, sucul de lămâie ajută la estomparea pungilor de sub ochi, iar pentru efecte vizibile este indicat să îl folosseşti în fiecare zi.