Hainele le "fac" pe vedete? Află ce spune psihologul!

1 2 jpg jpeg

Iulia Albu încă se caută pe sine

Fosta soţie a cunoscutului creator de pantofi pare că trece printr-o criză existenţială, dacă ne luăm după hainele pe care le îmbracă. Iulia Albu poartă ţinute închise la culoare şi se machiază ca pentru roluri în filme horror.

Psihologul nostru Lena Rusti spune că Iulia poate fi încă pe drumul căutării interioare. „Acest lucru o duce la schimbări majore şi bruste, care creează contrast. Poate înseamna un strigăt de a atrage atenţia“, crede Lena Rusti.

Psihogul completează că fiecare persoană îşi caută modul său de a fi special.

Marius Moga vrea să se stabilizeze

Compozitorul Marius Moga îşi caută o etichetă, un reper cu care să fie asociat. Dincolo de schimbările pe care le face în vestimentaţie, el pune aceeaşi „semnătură“ aproape de fiecare dată: papionul.

2 jpg jpeg

„În felul acesta, atenţia celor din jur va fi centralizată mai mult asupra elementului repetitiv (papionul), decât asupra restului. Elementul repetitiv îi devine şi un element de securizare interioară“, este de părere psihologul. Gianina exprimă bucuria de a trăi

Gianian Corondan şi-a păstrat stilul original de a se îmbrăca, ignorând orice regulă de asociere a culorilor şi a croielilor. Ce încearcă să ne transmită vedeta de televiziune? „Hainele sunt pentru ea o formă de exprimare a libertăţii“, consider psihologul.

2 jpg jpeg

Prin hainele sale, Gianina stabileşte alte limite decât cele obişnuite, şi în acest mod ea doreşte să fie percepută ca o persoană veselă şi energică. „Nu cred că se îmbracă astfel pentru a-i impresiona pe alţii, ci pentru a se exprima pe sine“, încheie Lena Rusti.