Gre┼čeli de ├«ngrijire a p─ârului care-i ├«ncetinesc cre┼čterea

1 2 jpg jpeg

Evi┼úi balsamul Pentru a-┼úi hr─âni p─ârul, aplic─â balsam dup─â fiecare ┼čamponare a p─ârului, dar nu ┼či pe scalp. Las─â balsamul s─â ac┼úioneze c├óteva minute, apoi cl─âte┼čte bine. Mergi la culcare cu p─ârul ├«nc─â umed Se ├«nt├ómpl─â s─â-┼úi speli p─ârul cu pu┼úin timp ├«nainte de a te a┼čeza ├«n pat ┼či nu-l usuci complet? Evit─â s─â mergi la culcare cu p─ârul umed, pentru c─â se poate rupe cu u┼čurin┼ú─â ├«n timpul somnului. Piepteni p─ârul din fa┼ú─â ├«n spate La piept─ânarea p─ârului, folose┼čte o perie deas─â ┼či adu tot p─ârul ├«n fa┼ú─â. ├Än acest fel, stimulezi scalpul ┼či foliculii p─ârului. De asemenea, uleiurile naturale ale p─ârului coboar─â spre v├órfuri.

O p─ârere privind stimularea cre┼čterii p─ârului este c─â trebuie s─â te tunzi la fiecare 2 luni. De fapt, pentru ca p─ârul s─â aib─â for┼ú─â s─â creasc─â este necesar s─â tunzi doar v├órfurile despicate.

C├ónd ├«┼úi piepteni p─ârul dup─â du┼č sau baie, folose┼čte un pieptene cu din┼úi rari ┼či ├«ncepe cu v├órfurile, urc├ónd c─âtre r─âd─âcini, cu grij─â, pentru c─â p─ârul umed este fragil ┼či se poate rupe foarte u┼čor.

P─ârul este mai vulnerabil c├ónd este ud, prin urmare ar fi bine s─â evi┼úi ┼čtergerea lui viguroas─â cu prosopul, dup─â sp─âlare. Ai putea s─â-l str├óngi mai bine ├«ntr-un prosop, pentru a ├«ndep─ârta umezeala.