Familia le-a ridicat cota de audienţă?

1 2 jpg jpeg

Brancu şi Turcu, împreună pentru fani

Moderatorul de televiziune Cristi Brancu s-a căsătorit cu colega sa de breaslă Oana Turcu şi au un copil frumos, pe Tudor.

Dacă ne uităm în urmă, la perioada ante-Oana, Cristi Brancu nu era atât de mediatizat. Dar de când realizează emisiuni alături de soţia sa, audienţa este în creştere.

„Ei se comportă ca nişte modele care au responsabilitatea celor care influenţează oamenii şi se declară constienţi de acest lucru.

Oferă exact cât e nevoie, ce e nevoie, păstrându-şi intimitatea în acelaşi timp. Prezenţi pe sticlă în diferite formule, împreună şi separat, public şi privat, Cristi şi Oana obţin o expunere foarte mare, cu beneficii atât pentru ei, cât şi pentru cei care îi caută“, spune Lena Rusti.

Psihologul consideră că familia este unul dintre atuurile pe care o vedetă poate conta. În special atunci când se adreasează publicului pentru care familia este o valoare. Adică cea mai mare parte a publicului.

Crbl a avut noroc cu familia

2 jpg jpeg

În reclame, emisiuni sau în reviste, oamenii din TV îşi etalează mândri copiii, partenerii de viaţă şi chiar părinţii. În această situaţie se află şi hazliul CRBL, care demonstrează de fiecare dată că românul are noroc.

Eduard Mihai Andreianu, pe numele său adevărat, reuşeşte să împletească latura publică cu cea privată într-un mod foarte... public.

Mai mult, spune psihologul: „El se străduieşte să îmbine latura nonconformistă, care îi aduce un anumit public, cu latura conformistă, care se adresează altui public. Cea de-a doua latură este balansată de valorile familiei, în care crede şi pe care le face publice cu fiecare ocazie. El oferă o imagine de transparenţă a vieţii sale, mizând pe reacţia publicului, care îşi poate lua ce are nevoie pentru a-l urmări şi a-l valida ca vedetă.“

Andreea şi Andrei, calzi şi deschişi

2 jpg jpeg

Cuplul Andreea Berecleanu- Andrei Zaharescu a reuşit timp de mulţi ani să convingă publicul că se poate împleti cu succes viaţa de familie cu cea profesională.

Amândoi au împărţit acelaşi pupitru de ştiri ani la rând, dar nu au refuzat nici apariţiile în reviste în variantă extinsă, de familie, alături de copii.

„Andreii“ formează un cuplu care s-a expus în mod constant de o foarte mare perioadă de timp. Lena Rusti spune că, de fapt: „Constanţa este o caracteristică a acestei familii. Publicul a aflat ce poate găsi alături de ei, o imagine de echilibru, fără schimbări bruşte de ritm, cu o încărcătură de căldură şi deschidere către public“.

După părearea psihologului, ei au descoperit o formulă echilibrată de a fi prezenţi într-un mod plăcut publicului.

Astfel, ei au reuşit să câştige fani şi să-i ţină alături, pe termen lung.