Dacă vrei să scapi de celulită consumă aceste alimente!

Există câteva alimente care vă ajută în combaterea celulitei
 jpeg

Pielea, cel mai mare organ al corpului uman este o reflexie a poftelor culinare, la suprafaţa ei putând fi vizibilă starea ta de sănătate. Astfel că semne precum acneea, celulita, uscarea exagerată a pielii sunt semnale ce nu trebuie trecute cu vederea nciodată.

Pentru a trece cât mai rar pragul cabinetelor medicale este necesar să ai grijă în primul rând de alimentaţia ta, de orele de somn şi de hidratarea zilnică.

Banana, fructul anticelulită

1 2 jpg jpeg

Este cunoscut faptul că sarea, bogată în sodiu contribuie destul de mult la apariţia celulitei deoarece favorizează retenţia de apă, iar bananele sunt un mijloc excelent de a avea grijă de raportul existent în organism de potasiu-sodiu, motiv pentru care consumul frecvent de banane ajută la diminuarea celulitei.

Contribuie de asemenea la menţinerea unui flux sangvin sănătos şi echilibrat în organism, favorizând astfel eliminarea toxinelor şi activarea metabolismului.

Recomandarea este să îţi începi dimineaţa cu o banană, un iaurt sau un mix de iaurt cu fructe printre care să se regăsească şi banana.

Apa, vitală sănătăţii

1 2 jpg jpeg

Auzi peste tot că trebuie să bei zilnic apă, poate faci parte din categoria oamenilor cărora nu le place apa, poate nu ai timp ( o scuză ce nu îşi are rostul când vine vorba de sănătate), însă realitatea este crudă pentru persoanele care fac abstracţie de potenţialul curativ al apei.

Apa ajută la accelerarea metabolismului, la hidratare, la menţinerea senzaţiei de saţietate şi nu în ultimul rând la menţinerea frumuseţii.

Cu cât vei bea mai multă apă cu atât mai ferit vei fi de surplusul de kilograme şi de apariţia celulitei.

Află ce remedii naturiste există pentru celulită AICI

Nu înfrâna poftele picante

Picant...da....picant..fie că e vorba de chili fie că e vorba de ardei iute simplu sau de tipul cayenne, nu le refuza niciodată.

2 jpg jpeg

Mai mult de atât, chili este una dintre cele mai bune surse de vitamina C,D,E dar şi potasiu, în timp ce ardeiul iute te va ajuta să intensifici arderile mult mai rapid.

Capsaicina acţionând practic ca un supresor al apetitului şi ajutându-te astfel că diminuezi numărul de calorii consumate.

Cât mai mult ghimbir

2 jpg jpeg

Unul dintre cele mai vechi condimente, ghimbirul este aliatul sănătăţii şi frumuseţii tale, fiind un veritabi inamic al celulitei, suprimând pofta de mâncare, revigotalizând metabolismul şi ajutându-te într-un mod sănătos să pierzi în greutate.

Ajută la o mai bună circulaţie sangvină dar şi la o digestie corectă.

Oul, sursă bună de proteine

2 jpg jpeg

Nu ar trebui să îţi lipsească din meniul tău oul, sursă excelentă de proteină dietetică îţi oferă o sursă concentrată de viamine şi minerale importante.

Dintre fructe nu ar trebui să eviţi, dimpotrivă ananasul, perele, avocado, coacăzele şi cireşele.

De asemenea ar fi indicat să adaugi în alimentaţia ta cartofii dulci, ovăzul.