Cum te ajută lingura să ai un ten luminos

1 2 jpg jpeg

Tinereţe fără bătrâneţe nu se poate însă prin intermediul anumitor mici trucuri poţi contribui substanţial la întârzierea procesului natural de îmbătrânire a organismului tău.

Trucurile complementare unui stil alimentar echilibrat şi sănătos pot ajuta la menţinerea elasticităţii pielii. În plus dacă alegi să foloseşti şi o cremă cu protecţie solară, pielea ta va radia. Cel mai simplu truc la care poţi apela oricând este masajul, având un efect ce se resimte la nivelul întregului organism, acesta stimulează o mai bună circulaţie sangvină.

Beneficiile masajului cu lingura

Dacă nu ai apelat până acum la tehnicile de masaj din motive financiare, acum îţi prezentăm cea mai simplă modalitate prin care să beneficiezi chiar la tine acasă de un moment de răsfăţ şi un ritual de întinerire.

Simplu, economic şi eficient. Te va ajuta să elimini lichidele reţinute la nivelul feţei, îţi va reduce cearcănele cât şi pungile de sub ochi, te va ajuta să elimini toxinele prin îmbunătăţirea microcirculaţiei sangvineşi îţi va oferi elasticitate, fermitate şi luminozitate.

Află cum poţi scăpa de pungile de sub ochi AICI

Cum se realizează acest masaj

Tot ce îţi trebuie pentru acest masaj este o cană de apă rece, câteva cuburi de gheaţă, o cană de ulei de măsline, două linguri şi un pic de alcool sanitar.

În primul rând dezinfectează lingurile în alcoolul sanitar şi apoi ţine-le câteva minute într-un pahar cu apă rece şi cu câteva cuburi de gheaţă. Când acestea s-au răcit aşează lingurile pe pleoape şi ţine-le aşa cât numeri în gând pănâ la 15. Repetă procedura de 5 ori şi apoi fă acelaşi lucru pe partea inferioară a ochilor, în zona cearcănelor şi a pungilor deloc estetice.

Acesta este primul pas. După ce l-ai terminat pune lingurile într-un pahar cu ulei cald suportabil, după care trebuie să masezi zonele principale ale feţei tale cu dosul lingurilor încălzite. Porneşte de la vârful nasului câtre tămple realizând mişcări circulare pe suprafaţa pleoapelor, apoi în zona pomeţilor, zona T dar şi plecând de la bărbie spre frunte.

Repetă fiecare mişcare de 5-7 ori, având grijă ca lingura să fie bine unsă cu ulei călduţ.

După ce ai terminat lasă uleiul câteva minute pe faţă apoi clăteşte din abundenţă cu apă călduţă.

Apelează la acest truc de câte ori ai ocazia pe parcursul zilei, ţine cont de faptul că nu vei obţine un rezultat asemănător cu altcineva deoarece pielea este un organ care reacţionează diferit de la om la om.

Efectele pozitive ale acestui tratament se vor vedea în decursul câtorva zile.

Dacă ai avut o noapte albă, poţi să ţii două linguri la congelator câteva minute şi apoi să le plimbi pe zona de sub ochi dar nu mai mult de 10 secunde.