Cum se îngrijesc femeile din lumea întreagă

1 2 jpg jpeg

Iată cum poţi avea o piele catifelată şi suplă, un păr cu volum de invidiat şi care luceşte de sănătate şi unghii perfect îngrijite şi rezistente! Cum dispar cearcănele hispanicelor

Nu trebuie să-ţi mai petreci ore în şir la salonul de cosmetică şi să-ţi goleşti portofelul ori de câte ori ai nevoie de un mic retuş pentru frumuseţe. Ţi-am pregătit o compilaţie cu tipsuri de îngrijire adunate din lumea întreagă. Le-am ales nu doar pentru că sunt inedite, ci şi pentru că sunt create din ingrediente complet naturale.

Cu siguranţă ai încercat feliile de castravete proaspăt atunci când ochii îţi erau obosiţi şi încercănaţi. Un remediu şi mai bun, cred femeile din Spania, este cartoful. Pune felii de cartof pe pleoape şi lasă-le 10 minute să-şi facă efectul şi să estompeze culoarea albăstruie din jurul ochilor.

Mai poţi citi pe aceeaşi temă:

Cum se îngrijesc braziliencele cand au celulita

Care este metoda prin care frumoasele brazilience scapă de celulită? Îşi masează energic cu nisip zonele predispuse să fie afectate de celebra coajă de portocală.

1 2 jpg jpeg

Periajul uscat cu nisip este de departe cel mai bun truc care previne celulita, cred braziliencele. Şi dacă ne gândim la trupurile lor zvelte înclinăm să le dăm dreptate.

Cum se îngrijesc femeile grecoiace pentru a avea buze senzuale

Nu trebuie să dai o avere pe produsele de îngrijire. Urmează trucul de frumuseţe pe care îl folosesc italiencele şi grecoaicele, când frigul şi vântul le usucă buzele.

1 2 jpg jpeg

Este vorba despre binefăcătorul ulei de măsline. Femeile din Grecia şi Italia spun că uleiul le hidratează şi hrăneşte buzele şi le conferă un luciu apetisant.

Cum se îngrijesc femeile din China pentru a-si mentine tinereţea cu ceai alb

Vrei să ai o piele fără cusur şi dacă se poate să rămână aşa cât mai mult timp posibil? Poţi întârzia semnele îmbătrânirii dacă savurezi cu orice ocazie ceai alb, aşa cum fac gingaşele chinezoaice.

1 2 jpg jpeg

Acestea beau mult ceai alb pentru că ştiu că este o licoare miraculoasă, care le protejează pielea de radicalii liberi. Deci fă-ţi provizii de ceai alb şi renunţă la gândurile despre botox şi tratamente cosmetice cu colagen.

Când părul nu le mai ascultă şi culoarea şi-a pierdut din farmec, iar scalpul este uscat şi dă semne de mătreaţă, australiencele adaugă în şamponul obişnuit câteva picături de ulei esenţial de eucalipt şi masează 5 minute părul şi pielea capului.

1 2 jpg jpeg

Este cel mai rapid remediu care face ca mătreaţa să dispară. Că australiencele folosesc uleiul de eucalipt în ritualul de îngrijire al părului nu-i un lucru întâmplător. Eucaliptul este arborele naţional al Australiei.

Unghii rezistente, după stilul dominican

Care este secretul femeilor care gesticulează mândre de manichiura lor? Cum îşi îngrijesc şi întreţin unghiile, chiar şi atunci când fac treburile casnice? Răspunsul la aceste întrebări poate veni din partea femeilor din Republica Dominicană: lacul de unghii cu usturoi.

2 jpg jpeg

Pune câţiva căţei de usturoi zdrobiţi bine în lacul de unghii preferat şi lasă amestecul deoparte o săptămână. Lăcuieşte apoi unghiile în mod obişnuit. Iniţial, manichiura ta va mirosi uşor a usturoi, dar apoi dispare mirosul. Poţi încerca să le clăteşti cu puţină zeamă de lămâie. În câteva săptămâni unghiile tale vor fi mai rezistente şi vor avea un aspect mult îmbunătăţit.