Cum să-ţi faci un gomaj anticelulitic la tine acasă

Există câteva alimente care vă ajută în combaterea celulitei
 jpeg

Da ştim, celulita este cel mai mare duşman al femeilor, şi nu numai, deoarece şi unii bărbaţi care se confruntă cu această problemă mai ales în zona abdominală.

Chiar dacă specialiştii afirmă că nu reprezintă în mod cert o problemă de sănătate, celulita are un aspect destul de inestetic, dar care se poate ameliora şi chiar elimina.

Multă apă şi mişcare

1 2 jpg jpeg

Apa este necesară vieţii, pentru a te ajuta să fii activ din punct de vedere fizic, pentru a accelera metabolismul şi pentru a ajuta organele să funcţioneze corespunzător.

La pachet cu hidratarea se află mişcarea, beneficiile unui stil de viaţă activ fiind numeroase, merg mână în mână şi te ajută să stai departe de o serie largă de afecţiuni.

Scrub home-made

1 2 jpg jpeg

Prepara rapid, uşor un scrub eficient cu câteva ingrediente pe care le ai cu siguranţă în casa ta, şi anume o cană de cafea măcinată, 3 linguri de apă caldă şi 3 linguri de ulei de măsline, migdale. avocado sau cocos.

Amestecă cafeaua cu apă şi lasă maxim 7-8 minute până când cafeaua absoabe toată apa, apoi adaugă uleiul şi imediat după poţi să îl aplici prin intermediul mişcărilor circulare de masaj pe tot corpul inclusiv pe faţă, insistând în zonele afectate de celulită.

Clăteşte apoi bine zona şi aplică o cremă intens hidratantă şi nu grasă.

Ţine cont şi de faptul că mişcarea, somnul, hidratarea şi alimentaţia corectă sunt pasajul secret către sănătate!