Cum să obţii o siluetă de balerină

1 2 jpg jpeg

Cu reguli stricte şi standarde fizice, totul fiind parcă calculat după formule matematice clare, astfel încât povestea să fie perfect creionată.

Balerinele nu au nevoie doar de o anumită graţie şi frumuseţe fizică, ci şi de o stare de sănătate bună care să le permită să facă mişcare.

Astfel că, odată intrate în această lume frumuseţea capătă noi conotaţii. Micile lor trucuri pot fi urmate de către toată lumea fiind utile mai ales dacă vrei să te bucuri de un stil de viaţă sănătos.

Bea mai multă apă

1 2 jpg jpeg

Apa este un element vital, contribuie la foarte multe procese din organismul uman şi reprezintă o porţie de sănătate. Astfel că balerinele sunt sfătuite ca orice beau să dilueze cu apă pentru a diminua numărul de calorii.

Fie că apelezi la gheaţă sau la apă minerală ori plată, într-un timp scurt vei vedea pe propria ta piele efectele benefice, primul şi cel mai bun fiind acela că vei scăpa de balonare.

Însă ţine cont doar de un singur lucru: apa băută imediat înainte şi după masă va dilua acidul gastric, îngreunând digestia, deci este bine să eviţi aceste momente pentru a te hidrata.

Află când este contraindicat să bei apă AICI

Nu te înfometa

1 2 jpg jpeg

Nu renunţa la plăcerile tale, încearcă doar să găseşti variante sănătoase sau să asociezi mereu o salată la orice vrei să mânănci.

Optează pentru preparate asiatice, acestea au foarte puţine grăsimi şi conţine de cele mai multe ori legume, fructe de mare şi carne slabă.

În plus mâncatul cu beţele de bambus te va ajuta să mesteci mai puţin şi mai bine, astfel digestia ta va fi mult mai facilă şi rapidă.

Nu trebuie să excluzi definitiv carbohidraţii din alimentaţia ta doar pentru a avea un corp suplu, ţine cont de faptul că aceştia îţi furnizează doza de energie necesară.

Alege să mănânci mereu porţii mici şi dese, fără a amesteca mai multe tipuri de proteină la o masă. Astfel că se recomandă ca la o masă să nu se regăsească carne, lactate şi ouă.

Renunţă la maioneză

Din cauza faptului că se digeră foarte greu, având un număr foarte mare de calorii, maioneza este duşmanul sănătăţii şi al siluetei.

Încearcă ca măcar o zi la două săptămâni dacă nu chiar una pe săptămână să ţii post negru. Gândeşte pozitiv, consumă multă apă şi vei vedea imediat cum apar rezultatele.

Bineînţeles că nu trebuie să uiţi de mişcare, dansează, aleargă, joacă tenis, înoată...absolut orice îţi face plăcere să faci, acţionează, nu mai sta pe gânduri.